ויראלי

סערה ברשת בעקבות ציוץ של בוגי יעלון

שר הבטחון והרמטכ"ל לשעבר כתב בחשבון הטוויטר שלו: "ממליץ למפקדי ושוטרי מחוז ירושלים במשטרת ישראל, לקרוא את הספר 'ממלאי הפקודות'". כשנודע במה הספר עוסק התעוררה סערה

סערה ברשת בעקבות ציוץ של בוגי יעלון
צילום: (צילום: יונתן זינדל/ פלאש90)

יו"ר מפלגת תל"ם, הרמטכ"ל ושר הבטחון לשעבר, משה בוגי יעלון, עורר סערה ברשת בעקבות ציוץ שפרסם בחשבון הטוויטר שלו.

יעלון כתב: "ממליץ למפקדי ושוטרי מחוז ירושלים במשטרת ישראל, לקרוא את ספרו של יגאל עילם 'ממלאי הפקודות'". הציוץ של יעלון עורר, כאמור, סערה ברשת החברתית מכיוון שמדובר בספר העוסק בין היתר בחיסולה של יהדות אירופה בידי הנאצים.

פרשן חדשות 12, עמית סגל, התייחס לציוץ של יעלון וכתב: "הספר 'ממלאי הפקודות' עוסק בין היתר בחיסולה השיטתי של יהדות אירופה בידי הנאצים".

שמעון ריקלין כתב ליעלון: "ממליץ לך למחוק את הציוץ הזה". המוזיקאי והיוצר ישי לפידות הגיב אף הוא וכתב: "ר' בוגי, איפה היה הציוץ הזה כשמפגיני ימין או חרדים חטפו אותו דבר ואפילו יותר?".

גולש אחר כתב: "איזו בושה שמטורלל כמוך יושב בכנסת. ירדת לגמרי מהפסים. תתפטר כבר, עזוב את הפוליטיקה, אתה כישלון ענק, זה לא בשבילך, ואולי אחר כך תבין עד כמה היית מגוחך ומטורף ותתנצל".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

101
67
הנרי
23.08.20

בוגי חולה נפש