מבזקים
סרוגים

ראש עיריית אילת: התנהגות בהמית של גברים חסרי מוסר

בהמשך למקרה האונס המזעזע שארע בבית מלון באילת, ראש העיר גינה את המעשה: "מדובר בהתנהגות בהמית של חבורת גברים חסרי מוסר, שבחרו בהתנהגות גסה ובלתי נסבלת"

ראש עיריית אילת: התנהגות בהמית של גברים חסרי מוסר
ראש עיריית אילת: התנהגות בהמית של גברים חסרי מוסר צילום: Moshe Shai/FLASH90

ראש עיריית אילת, מאיר יצחק הלוי, התייחס היום (חמישי) למקרה האונס המזעזע שארע בבית מלון בעיר, וגינה את המעשה.

לדברי הלוי: "מדובר בהתנהגות בהמית של חבורת גברים חסרי מוסר, שבחרו בהתנהגות גסה ובלתי נסבלת לפרוק עול בעיר. אנו מקווים שימצו את הדין עם כל המעורבים".

נתניהו על הזוועה באילת: "פשע נגד האנושיות"
נתניהו על הזוועה באילת: צילום: נתניהו על הזוועה באילת:

כזכור, קטינה בת 16 התלוננה כי לפני כשבוע היא נאנסה על ידי חבורת גברים גדולה כאשר הייתה תחת השפעת אלכוהול בעת ששהתה בעיר אילת. שני חשודים בפרשה נעצרו, ומעצרם הוארך.בעקבות המקרה, באילת יקיימו הערב הפגנת מחאה.

סופיה גורדייב, מנהלת מרכז הסיוע לנפגעי תקיפה מינית באילת, הגיבה גם כן למקרה: "אנחנו מגנים את מקרה האונס הקבוצתי של הנערה בת ה-16 וכל מקרה של אלימות מינית באילת ובכל מקום בארץ. אנחנו פועלים במספר תכניות עירוניות כגון "תו ריספקט" ויופי של שליחות על מנת להפוך את התושבים להיות שומרי הסף במקרה שהם רואים מישהי במצוקה".

"כמו כן, במרכז סיוע אנחנו מלווים את הנפגעים ונפגעות ומעניקים להם סיוע". לצד הפעילות האמורה, פועלים הגורמים להרחיב את המענים שיש באילת כולל הקמת חדר אקוטי בבית החולים לטובת איסוף ראיות עבור הרשעה של הפוגעים.

אונס אונס קבוצתי אילת מאיר יצחק הלוי