ראש השב"כ לשעבר: "מוכן להיעצר בעד הזכות להפגין"
ראש השב"כ לשעבר כרמי גילון במתחם 'אין מצב' בבלפור, הודיע כי הוא "מוכן להיעצר בעוון זכותו להפגין כנגד ראש הממשלה", זאת לאחר ההחלטה כי המקום יתפנה לטובת הפגנת הליכוד

לאור החלטת משטרת ירושלים להעדיף את הפגנת הליכוד על פני מתחם "אין מצב" בו מפגינים מוחים רבים נגד ראש הממשלה, כבר למעלה מחודשיים.
החליטו חברים אשר זכות ההפגנה והשמירה עליה חשובה בעיניהם כאבן יסוד של הדמוקרטיה, לעלות ולהצטרף למוחים במתחם אין מצב בבלפור וביניהם: ראש השב"כ לשעבר כרמי גילון, תא"ל במיל' עפר לפידות, תא"ל במיל' חיים גופן ועוד רבים.
ראש השב"כ לשעבר ציין כי: "לא יעלה על הדעת שזכות ההפגנה של גורם אחד תרמס למול זכות של אחר ולכן הוא בא לחזק את החברים במתחם אין מצב. גילון אף הדגיש כי הוא מוכן להיעצר בעוון זכותו להפגין כנגד ראש הממשלה."

המשטרה חוסמת את הדרך לבלפור (קרדיט: 'אין מצב')
במקביל תא"ל אמיר השכל כבל אזק את עצמו למקום כדי שלא יוכלו לפנות אותו מהמתחם.

תא"ל אמיר השכל (קרדיט צילום: 'אין מצב')
אחרי מספר שבועות של הפגנות נגד ראש הממשלה נתניהו בכיכר פריז הסמוכה למעונו ברחוב בלפור, הערב תתקיים במקום גם הפגנה של תומכי ראש הממשלה. בשעה 19:30 יתכנסו התומכים, באותו מקום בו מתכנסים בדרך כלל המתנגדים.
במשטרה כבר נערכים לאפשרות לעימותים בין שני המחנות. בעקבות פסיקת בג"צ השבוע תגביל המשטרה את הרעש כבר מהשעה 21:30 ותאסור שימוש באמצעי הגברה מהשעה 23:00.
משטרה אומרים כי הכוחות "ייפרסו באזור כיכר פריז, רחוב עזה, בן מימון והרחובות הסמוכים על מנת לאפשר את חופש המחאה לכלל האזרחים, לשמור על בטחון הציבור והסדר הציבורי."
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו