5 מרכיבים בלבד: מתכון לפסטה ברוטב מרענן
אם גם לכם התחיל להימאס מרוטב העגבניות, סידרנו לכם מתכון לפסטה ברוטב לימוני מרענן וקליל שתוכלו להכין במהירות מ-5 מרכיבים פשוטים בלבד!

צילום: שאטרסטוק
מתכון לפסטה ברוטב לימוני
אם גם לכם התחיל להימאס מרוטב העגבניות, סידרנו לכם מתכון לפסטה ברוטב לימוני מרענן וקליל שתוכלו להכין במהירות מ-5 מרכיבים פשוטים בלבד!
מצרכים:
350 גרם ספגטי
4 כפות רוטב פסטו
2 שיני שום, פרוסות דק
מיץ וגרידת קליפה מלימון אחד
3 גבעולי בזיליקום + תוספת לקישוט
לתיבול: 1/2 כפית פלפל שחור ומלח לפי טעם
אופן ההכנה:
1. במחבת גדולה עם שוליים גבוהים, מערבבים את הפסטה עם 4 וחצי כוסות מים ושאר המרכיבים, מלבד מיץ הלימון והפסטו
2. מביאים הכל לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ומדי פעם מערבבים, עד שהמים מתאדים כמעט לגמרי והפסטה מבושלת היטב, במשך 8-10 דקות.
3. מוסיפים את מיץ הלימון והפסטו מערבבים ומתבלים בעוד מלח ופלפל שחור, אם צריך. מקשטים בעלי בזיליקום טריים קצוצים ומגישים מיד. למהדרים: ניתן להוסיף גם גבינת פרמזן מגוררת מעל
בתאבון!
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנוLIVE