חדשות

מזל טוב: נפתלי בנט מוציא ספר חדש

שר הבטחון לשעבר, נפתלי בנט, מפרסם ספר חדש 'איך לנצח מגפה'. מדובר בספר השני אותו מפרסם בנט: "הקורונה קוראת לישראל להפוך לגרסה טובה יותר, מעודכנת יותר וחדשנית יותר של עצמה"

((צילום: אולביה פיטוסי/ פלאש 90))

יו"ר מפלגת 'ימינה', שר הבטחון לשעבר, נפתלי בנט, צפוי להוציא בקרוב ספר חדש. זהו הספר השני אותו יפרסם בנט, לאחר שהספר הראשון שלו 'אקזיט' – תובנות, טעויות ולקחים של מנכ"ל סטארט-אפ ישראלי'.

על פי הדיווח של טל שניידר בגלובס, הספר של בנט – "איך לנצח מגפה" – יצא לאור בהוצאה של 'סלע מאיר, אך מועד פרסומו טרם ידוע.

בנט נאום קורונה תתחילו לעבוד
בנט נאום קורונה תתחילו לעבוד| צילום: קרדיט: ערוץ הכנסת)

בכריכה האחורית של הספר נכתב: "בנט פעל בצמתי ההכרעה הקריטיים בשלבים הראשונים של משבר הקורונה. בספר זה הוא מתאר מה התרחש מאחורי הקלעים של הקרב הבריאותי והכלכלי ומסביר שאם אנחנו רוצים לנצח – הבירוקרטיה חייבת לפנות את הדרך ליזמות".

עוד מציין בנט על כריכת הספר כי "הקורונה קוראת לישראל להפוך לגרסה טובה יותר, מעודכנת יותר וחדשנית יותר של עצמה – ובכך לתרום לאנושות כולה. אני משוכנע שאנחנו יכולים להצליח בכך. זו התכנית שלי".

בין הממליצים לקריאת הספר: אלוף במיל' עמוס ידלין ראש מכון ה INSS, פרופ' גבי ברבש ודב מורן, יזם הייטק.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

6 תגובות
5
ימין חדש בכל הכח
18.08.20

צריך שמישהו יתרגם את הספר לעברית ילדותית ופשוטה כדי שגם בצלאל סמוטריץ יוכל לקרוא ולהבין את מה שנפתלי בנט כותב. מי מתנדב?

הצטרפו אלינו