מבזקים
סרוגים

סופדים לגרשון שפט: "נציג הדור הלוחם, המעז והבונה"

בהתיישבות ספדו לח"כ לשעבר גרשון שפט ז"ל: "הניח את היסודות בגוש עציון, ואנו ממשיכים לבנות עליהם, לגדול ולצמוח כמו שחלמו גרשון וחבריו לנשק ולחזון"

סופדים לגרשון שפט: "נציג הדור הלוחם, המעז והבונה"
סופדים לגרשון שפט: "נציג הדור הלוחם, המעז והבונה" צילום: צילום: אלי אלון

ראש המועצה האזורית גוש עציון, שלמה נאמן ספד לח"כ לשעבר ח"כ לשעבר גרשון שפט ז"ל מבוני גוש עציון שהלך היום לעולמו בגיל 93.

"גוש עציון מרכין את ראשו עם פטירתו של אחד מבוניו ומייסדיו. גרשון שפט ז"ל מראשי גוש אמונים וממקימי גוש עציון נחשב בעיני רבים כנציג הדור הלוחם, המעז והבונה.

ברוך דיין האמת: נפטר ח"כ לשעבר גרשון שפט ז"ל
ברוך דיין האמת: נפטר חצילום: ברוך דיין האמת: נפטר ח

גרשון הניח את היסודות בגוש עציון, ואנו ממשיכים לבנות עליהם, לגדול ולצמוח כמו שחלמו גרשון וחבריו לנשק ולחזון. בשם תושבי גוש עציון אנו שולחים תנחומים למשפחת שפט. יהי זיכרו ברוך."

קונסול ישראל בניו יורק לשעבר דני דיין, ששימש כיו"ר מועצת יש"ע ומזכ"ל תנועת התחייה ספד גם הוא: שמעתי בצער רב את הידיעה על פטירתו של גרשון שפט, ח״כ לשעבר, פדוי השבי הירדני, מזכ״ל גוש אמונים, מזכ״ל תנועת התחיה (תפקיד בו זכיתי להחליפו כשחזר לכנסת), מראשי הקיבוץ הדתי.

גרשון היה אידיאליסט ואיש מעשה שהשררה לא קילקלה. אדם מסביר פנים עם לב רחב. זכיתי שהכרתיו. יהי זכרו ברוך."

גרשון שפט דני דיין הספד שלמה נאמן