טעים וקל: מתכון לטארט שוקולד ללא אפייה
תנו לתנור לנוח והכירו את המתכון שיסגור לכם עוגה טעימה וקלילה לשבת: טארט שוקולד פקאן ללא אפייה, שתשמחו להכין שוב ושוב
מתכון לטארט שוקולד פקאן
תנו לתנור לנוח והכירו את המתכון שיסגור לכם עוגה טעימה וקלילה לשבת: טארט שוקולד פקאן ללא אפייה, שתשמחו להכין שוב ושוב
מצרכים:
330 גרם ביסקוויטים/ עוגיות אוראו
110 גרם חמאה, מומסת
למילוי:
200 גרם שוקולד חלב
100 גרם שוקולד מריר 55-70% קקאו
200 מ"ל שמנת מתוקה
לקישוט: פקאן קצוץ
אופן ההכנה:
1. במעבד מזון, טוחנים את העוגיות לפירורים. מוסיפים את החמאה המומסת ומעבדים יחד לתערובת אחידה.
2. מעבירים את תערובת העוגיות לתבנית פאי עגולה, ומרפדים בה היטב את התבנית. מעבירים למקפיא ועוברים להכנת המילוי.
3. בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה, מחממים את השמנת המתוקה ורגע לפני הרתיחה, יוצקים אותה על השוקולד הקצוץ. ממתינים 1-2 דקות ומערבבים לתערובת חלקה.
4. יוצקים את מילוי השוקולד על העוגיות שבתבנית, מקשטים בפקאן ומעבירים למקרר למשך שעתיים לפחות עד לילה שלם לפני ההגשה.
שבת שלום!
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו