בתגובה לטרור הבלונים הנמשך בעוטף עזה צה״ל תקף במהלך הלילה (בין רביעי לחמישי) יעדי טרור של ארגון הטרור חמאס ברצועת עזה.
אמש, לאחר שהוחלט על הגבלה של מרחב הדיג ברצועת עזה, מרצועת עזה המשיכו לשגר בלוני תבערה וגרמו לשריפות בעוטף עזה.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
מדובר צה״ל נמסר: "מטוסי קרב, מסוקי קרב וטנקים של צה״ל תקפו מספר יעדי טרור של ארגון הטרור חמאס ברצועת עזה. במהלך התקיפה הותקפו מתחם צבאי של הכוח הימי של חמאס, תשתיות תת קרקעיות ועמדות תצפית של ארגון הטרור חמאס".
עוד נמסר כי "התקיפה בוצעה בתגובה להפרחות בלוני הנפץ ובלוני התבערה משטח רצועת עזה לשטח ישראל במהלך השבוע האחרון. צה״ל רואה בחומרה רבה כל פעילות טרור לעבר שטח ישראל וימשיך לפעול ככל שיידרש נגד ניסיונות לפגיעה באזרחי ישראל. ארגון הטרור חמאס נושא באחריות לנעשה ברצועת עזה וממנה, והוא יישא בהשלכות לפעולות הטרור נגד אזרחי ישראל"
אמש כאמור צמצום מרחב הדיג ברצועת עזה מ-15 לשמונה מיילים ימיים, באופן מיידי ועד להודעה חדשה..
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
1 דיונים
אפףרים
מדוע להרוס סתם חורבות שלא משתמשים בהן? זה כלל לא קשה! למה לא לתרגל את טייסי צה"ל על מטרות דמה יותר קשות?
07:31 13.08.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חיי-אדם=הכל.
עונש מוות לא ירתיע. הריסת בית, בדיעבד הוכחה שאינה מרתיעה.מבחן התוצאה. רוצח לאומני בא מסביבה מעודדת טרור לאומני , לכן רק גירוש משפחת רוצח ורק של רוצח לאומני תרתיע את הרוצח הבא. זה צ"ל מלווה בפירסום רב למען יישמעו וייראו. מה שניראה אכזרי ולא צודק הוא הכי צודק. כי חייבים לעצור רצח חפים מפשע, חובה לעצור רת כדור השלג/אש הזה. לטענה שאיש בחטאו ייענש ,אפשר לומר שגם הריסת בית כך? ,אבל לא. מניעת רצח לאומני מקדשת אמצעי קשה זמנית , הוא טוב גם למנוע רצח וגם לסביבה של הרוצח שסובלת ממעשה רצח. נידרשת מנהיגות חזקה עם תובנה למה נכון ומה לא. ובכלל זו לא שאלה של ימין או שמאל , כי מדובר בחיי-אדם. ויפה שעה אחת קודם.
17:44 13.08.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר