חדשות

צפו: הפגנה נגד השופט מני מזוז,האבטחה סביבו תוגברה

הערב מתקיימת הפגנה של פורום המשפחות השכולות מול ביתו של השופט מני מזוז אשר החליט שלא להרוס את בית המחבל שרצח את לוחם גולני עמית בן יגאל הי"ד, האבטחה סביב השופט תוגברה

צפו: הפגנה נגד השופט מני מזוז,האבטחה סביבו תוגברה
צילום: חיים גולדברג/סרוגים

פורום בוחרים בחיים של המשפחות השכולות ונפגעי טרור מפגין הערב (שני) מול ביתו של שופט בית המשפט העליון מני מזוז אשר החליט שלא להרוס את בית המחבל שרצח את לוחם גולני עמית בן יגאל הי"ד.

הרצל חג'אג' העומד בראש הפורום כתב בחשבון הטוויטר שלו: "מי שמעניק פרס לרוצחי חיילי צה"ל ואזרחי ישראל ומונע פעם אחר פעם את הרתעת המחבל הבא לא יהיה שופט בישראל!"

WhatsApp Video 2020-08-10 at 21.19.21| צילום: צילום: חיים גולדברג/סרוגים

בתוך כך, פרסם העיתונאי אביעד גליקמן כי לאחר ביטול צו ההריסה של בית המחבל ובשל הההפגנה הצפויה נגד השופט מני מזוז והאמירות נגדו ברשתות החברתיות, המשטרה ומשמר בתי המשפט מתגברים את האבטחה סביב ביתו של מזוז, וכך גם את מזוז עצמו.

ממשטרת ישראל נמסר לסרוגים בתגובה: "איננו מתייחסים להיבטי אבטחה וסידורי אבטחה סביב בתיהם של אישי ציבור ואין בכך בכדי לאשר כל פרט מפרטי הפנייה". מדוברות בתי המשפט נמסר: "איננו מוסרים פרטים אודות אבטחת שופטים".

WhatsApp Video 2020-08-10 at 21.24.13
WhatsApp Video 2020-08-10 at 21.24.13| צילום: ההפגנה מול ביתו של מזוז (צילום: חיים גולדברג/סרוגים)

כזכור, מוקדם יותר בג"ץ פסק ברוב של שני שופטים (מזוז וקרא) מול אחת (וילנר) כי ביתו של המחבל שהרג את לוחם גולני עמית בן יגאל הי"ד לא ייהרס.

השופטים התירו לצה"ל לאטום את אחד החדרים בדירה שבו התגורר המחבל. כשהם מנמקים את הסיבה לאיסור ההריסה: אשת המחבל ושמונת ילדיהם לא היו שותפים למעשה ויישארו ללא קורת גג.

(חיים גולדברג סרוגים)
(חיים גולדברג סרוגים)
(חיים גולדברג סרוגים)
(חיים גולדברג סרוגים)
(חיים גולדברג סרוגים)

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

22
19
janehartsell
05.05.25

janehartsell The space between us feels charged with unspoken desires. Let's translate them with a touch, shall we? But not just any touch, a knowing touch that promises more to come... f1nd me on janehartsell_mooo_com change _ to dot