מבזקים
סרוגים

נפל 6 מטרים: פועל כבן 35 נהרג במושב בצרה

עפרה אפרתי חובשת של איחוד הצלה שהגיעה ראשונה לזירה סיפרה: "מדובר בפועל שנפל מגג של חוות סוסים. כשהגעתי למקום הוא היה ללא דופק ונשימה והתחלתי מיד בביצוע פעולות החייאה"

י"ט אב התש"פ
נפל 6 מטרים: פועל כבן 35 נהרג במושב בצרה
נפל 6 מטרים: פועל כבן 35 נהרג במושב בצרה צילום: צילום: דוברות איחוד הצלה

פועל כבן 35 נהרג לאחר שנפל מגג אורוות סוסים במושב בצרה.

ממד"א נמסר: "בשעה 09:38 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירקון על עובד שנפל מגובה של כ- 6 מטר, בזמן שעבד על גג מבנה, סמוך למושב בצרה. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח מאיר, גבר כבן 33 במצב קשה מאוד, עם חבלה רב מערכתית, לאחר שבמהלך פעולות החייאה חזר דופק."

חיפה: פועל נפל ממרפסת בקומה ה-14 וניצל בנס
חיפה: פועל נפל ממרפסת בקומה ה-14 וניצל בנסצילום: חיפה: פועל נפל ממרפסת בקומה ה-14 וניצל בנס

עפרה אפרתי חובשת של איחוד הצלה שהגיעה ראשונה לזירה סיפרה: "מדובר בפועל שנפל מגג של חוות סוסים. כשהגעתי למקום הוא היה ללא דופק ונשימה והתחלתי מיד בביצוע פעולות החייאה. כשחזר דופק הוא פונה לבית החולים כשמצבו בשלב זה מוגדר קשה".

חובש בכיר במד"א יואל גלאט סיפר: "כשהגענו למקום, ראינו גבר בשנות השלושים שוכב סמוך למבנה כשהוא מחוסר הכרה, ללא נשימה וללא דופק, הוא סבל מפגיעת ראש וחבלה רב מערכתית. הענקנו לו טיפול רפואי וביצענו פעולות החייאה עד שחזר דופק, ופינינו אותו לבית החולים כשמצבו קשה מאוד."

מהמשטרה נמסר: "הבוקר התקבל במשטרת ישראל דיווח על נפילת פועל מגג מבנה ברח' העלייה במושב בצרה. מבדיקה ראשונית של שוטרים שהגיעו למקום התברר כי פועל, בן 33, נפל שעה שעבד על גג בניין. לפני זמן קצר נקבע מותו של הפועל שנפל מגג בניין ברח' העלייה במושב בצרה. פרטים הועברו לנציגי משרד העבודה ונסיבות האירוע נבדקות."

איחוד הצלה בצרה מד"א פועל נהרג