חדשות

חצי שנה אחרי שפרש: ההצעה של נתניהו לכחלון

על פי הדיווח בחדשות 12, נתניהו פועל למנות פרוייקטור כלכלי במקביל למינויו של פרופסור רוני גמזו והציע את התפקיד לשר האוצר לשעבר משה כחלון. הצדדים הכחישו את הידיעה

חצי שנה אחרי שפרש: ההצעה של נתניהו לכחלון
צילום: (צילום: הדס פארוש\ פלאש90)

ראש הממשלה בנימין נתניהו פועל למנות פרוייקטור קורונה נוסף לצידו של פרופסור רוני גמזו שמונה לתפקיד לפני כשבועיים בלבד.

על פי התכנית של נתניהו, הפרוייקטור הנוסף יטפל בכל הנוגע למשבר הכלכלי שנוצר ממשבר הקורונה, במקביל לגמזו שיטפל בתחום הבריאותי-רפואי.

אדלשטיין גמזו גילי מייזלר
אדלשטיין גמזו גילי מייזלר| צילום: צילום: גילי מייזלר

על פי הדיווח של ירון אברהם בחדשות 12, האיש אותו סימן נתניהו לתפקיד הוא לא אחר מאשר שר האוצר לשעבר, משה כחלון. על פי הדיווח, נתניהו כבר פנה לכחלון והציע לו את התפקיד.

בלשכת נתניהו הכחישו את הדיווח וכך גם בסביבתו של כחלון, עם זאת, בחדשות 12 מצהירים כי הם עומדים מאחורי הידיעה באופן מלא.

כזכור, לפני כחצי שנה, הודיע כחלון על התפטרותו מתפקיד שר האוצר ופרישתו מהחיים הפוליטיים. ההתפטרות של כחלון נכנסה לתוקף מיד עם כינונה של הממשלה החדשה.

לקראת פרישתו אמר כחלון: "לאחר יותר מ-17 שנה בשירות הציבורי, עם הרכבת הממשלה אני מתכוון לפרוש מהחיים הפוליטיים. במהלך השנים פעלתי על פי הערכים היהודיים שינקתי מבית הוריי ופעלתי לעזור לכל אזרח ולאוכלוסיות החלשות, אני מסיים את תפקידי בתחושת סיפוק. משוכנע שאמשיך לשרת הציבור בכל מקום שבו אהיה".

תגובות

6
5
ויש אחרים סתם חארטה.
06.08.20

כחלון ראוי.הוא חברתי אמיתי.כולל שלי יחימוביץ .

4
ביבי אפס
05.08.20

מחפש עוד טמבל להפיל עליו את התיק.

3
ניב
05.08.20

איך השם עדיין לא הוריד את כחלון מהחיים שלנו? איך אלוהים עדיין לא הוריד את כחלון? העלה לנו מס הכנסה. העלה את מס הייסף. העלה את מס ההכנסה על הפקדות המעסיק לפנסיה. המציא מס הכנסה חדש על הפקדות המעסיק לפיצויים. שר האוצר הנאלח ביותר מאז קום המדינה.

1
אריה
06.08.20

תיתבייש את המיסים שפירטת משלם רק אדם עשיר ביותר. כחלון חייב לחזור ולדאוג לדירות זולות במקום גפני וליצמן שדואגים רק לגבירים בעלי הדירות שירויחו מהשכרת דירות קטנטנות למשפחות גדולות שבגלל הצפיפות חולות בקורונה