רבה של קרית ארבע לשעבר, הרב דוב ליאור, מבכירי רבני הציונות הדתית, מצטרף למבצע גיוס ההמונים של עמותת 'אחיעד', וקורא לציבור להירתם בהמוניו ולתרום לפעילות החסד של העמותה הפועלת בדרום תל אביב. 

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

צילום: עמנואל גרסטל

בדבריו מציין הרב ליאור כי לאור המצב כיום בדרום תל אביב, "ההתיישבות היהודית במקום לא נופלת מההתיישבות היהודית ביהודה ושומרון". הרב ציין כי כל מי שתורם לפעילות 'אחיעד', כמוהו כמי שמסייע לכלל מפעל ההתיישבות בכל רחבי ארץ ישראל; זאת מלבד הזכות הגדולה הקיימת בסיוע לפעילות החסד הרבה אותה מקיימת העמותה. 

נענים לקריאתו של גדול הדור הרב הגאון דוב ליאור שליט"א ומצילים את ההתיישבות היהודית בדרום תל אביב! הצטרפו עכשיו >>>

עמותת 'אחיעד' הוקמה לפני כשנה, לזכרו וע"ש של הרב אחיעד אטינגר הי"ד, ראש ישיבת 'עוז ואמונה בדרום תל אביב', שנרצח בפיגוע ירי קשה בצומת אריאל לפני כשנה וחצי. העמותה מסייעת למבוגרים, קשישים ומשפחות נזקקות בדרום תל אביב, פועלת לחיזוק ההתיישבות היהודית בדרום תל אביב, וכן להקמת גרעין תורני מבוסס במקום.

כעת, בעקבות משבר הקורונה, פעילות החסד של העמותה התגברה באופן משמעותי, לאור מצבם הכלכלי הקשה של תושבי דרום תל אביב. במסגרת הפעילות, מחלקים פעילי העמותה מידי יום סלי מזון למשפחות נזקקות וקשישים, מעניקים להם סיוע בעריכת קניות, מטפלים עבורם בצרכים בירוקרטיים שונים, ועוד. 

על מנת להגדיל את היקף הפעילות ולשכלל את מערך הסיוע למשפחות, יצאה העמותה בקמפיין גיוס המונים. עד כה נרשמה הירתמות ציבורית מרשימה לפרויקט המיוחד, כאשר רובו הגדול של הסכום הנדרש כבר גויס. בעמותה קוראים לציבור להיות שותפים במאמץ אחרון למלא את הסכום החסר, על מנת שהעמותה תוכל להמשיך לפעול ביתר שאת. 

ב'אחיעד' מוסיפים כי "ללא פעילות שתעניק לתושבי דרום תל אביב תקווה, רבים מהם פשוט יעזבו את השכונות, ואנחנו נאבד לחלוטין את דרום תל אביב לידיים זרות. זה הזמן לפתוח את הלב, ולקחת חלק בהצלת דרום תל אביב".

חייבים להציל את דרום תל אביב! קחו על עצמכם עכשיו תרומת של מזון לקשיש בעלות 360 ₪ בלבד או כל סכום והיו חלק >>>