פגישה בין שר הדתות למתן כהנא לקידום הרבנות ורבני ערים
הצעות לשיפור שירותי הדת, מעמד הרבנות בישראל ובתי הדין הרבניים: אלו חלק מן הדברים הדרושים תיקון שעלו בפגישה ראשונה בין שר הדתות יעקב אביטן וח"כ מתן כהנא. השניים קבעו פגישת המשך של הצוותים

שיתוף פעולה בין ש"ס לימינה: במסגרת השדולה לשיפור שירותי הדת שהקים ח"כ מתן כהנא, הוא נפגש היום (שני) בלשכתו בכנסת עם שר הדתות, יעקב אביטן. בין השניים סוכמה על פגישת המשך.
במהלך הפגישה עלו ההצעות לשיפור שירותי הדת, מעמד הרבנות בישראל ובתי הדין הרבניים. בפגישה סוכם על מפגש עבודה שיתקיים בקרוב בין לשכת ח"כ כהנא לצוות השר כדי לבחון את ההצעות שהציג כהנא לשר.
אביטן אמר כי הוא "שמח על שיתוף הפעולה לקידום שירותי הדת בישראל. בכוונתי לרתום את כל הכוחות הקיימים כדי להנגיש לציבור הרחב את שירותי הדת הראויים לו ולפעול עבור הדברים הדרושים תיקון".
כהנא מסר גם הוא כי "שמחתי לפגוש את השר הרב יעקב אביטן, איש נעים הליכות ושליח ציבור נאמן. כולי תקווה כי נוכל בשיתוף פעולה להביא בשורה לאזרחי ישראל בנושא שיפור שירותי הדת".
הפגישה הגיע לאחר עימות קצר בין השניים, ביום רביעי שעבר כאשר כהנא משך את השאילתא שהגיש נגד משרד הדתות, בדרישה לקבל תשובות על מינוי רבני ערים שהייתה אמורה לעלות במליאה.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו