הקורונה ממשיכה להכות בעולם התרבות, לאחר שעשרות מפורסמים וזמרים נמצאו חיובים לנגיף. מצטרף אל הרשימה הראפר המוכר במוזיקה היהודית, ניסים בלאק שנדבק בנגיף לאחר ששהה בקרבת חולה מאומת.
בלאק (33) שמצבו הבריאותי רגיש במיוחד, אושפז במצב קשה במחלקת הקורונה בבית החולים 'שערי צדק' בעקבות סיבוך. לאחר שהונשם וקיבל תרופות, חל שיפור משמעותי במצבו ובתחילת השבוע הוא שוחרר להמשך אשפוז בביתו שבבית שמש.
ניסים בלאק מסר: "תודה לכולם על התפילות! הונשמתי עם חמצן וקיבלתי תרופות בבית חולים. אני לא במצב קשה, אבל עדין צריך את התפילות שלכם להחלמתי המהירה. תודה רבה לכולם!".
מערכת סרוגים מוסרת החלמה מהירה! שמו לתפילה: ניסים ברוך בן שרה
ניסים בלאק, נולד בסיאטל שבוושינגטון כמוסלמי. את השם העברי ניסים בחר לאחר שהתגייר ואת 'בלאק' השאיר לזכר הצלחתו כ- D.BLACK.
ניסים שנקרא בעבר דמיאן התדרדר לסמים ויחד עם זאת הצליח לפרוח בתעשיית המוזיקה השחורה, בכינוי D.BLACK. חברו הטוב היה הראשון שנפגע מהתהילה ונהרג בעקבות כנופיה שקינאה בהצלחתו. כשניסים הבין שזה או החיים שלו או המוזיקה, הוא בחר לפרוש מהמוזיקה ולחפש משמעות לחייו. לאחר חיפוש ממושך הוא החליט להתגייר ולעלות לישראל. ניסים הספיק לככב ב"כוכב הבא לאירוויזיון" ועבר בשנה שעברה עם משפחתו מירושלים לעיר החרדית בית שמש.
בראיון לסרוגים סיפר ניסים: "במהלך תהליך הגיור, זמן קצר לפני שהלכתי לקבוע לעצמי שם עברי בבית הדין. צמצמתי את כל השמות שעברו לניסים ויהושע (כי שם הלידה שלי היה יהושע, עד שאבי שינה אותו לדמיאן). הלכתי לבית הכנסת מוקדם והתחלתי לדבר עם הקב"ה שיכוון אותי לשם הכי מתאים עבורי. לאחר מכן הושטתי את היד מאחורי המושב כדי לקחת סידור עליו היה כתוב 'ניסים' ומיד ידעתי שזה השם שהקב"ה בחר עבורי".

מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים