סקר רדיו 103FM בעריכת מנחם לזר מפאנלס פוליטיקס, הבוקר (ד') מעלה כי הליכוד ממשיך להיחלש, כשאת המנדטים המאוכזבים קולטת ימינה.

אחרי שיאים של 40 פלוס בסקרים, הליכוד יורד בחזרה ל-34 מנדטים, פחות ממה שיש לו היום בכנסת.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

נפתלי בנט במסר למערכת סרוגים

ימינה מזנקת ל-14 מנדטים – יותר מפי 2 ממה שיש לה כעת בכנסת ועלייה עיקבית בשבועיים האחרונים.

הגוש החרדי עם 9 לש"ס ו-7 ליהדות התורה, משלים 64 מנדטים לממשלת ימין חרדים.

יש עתיד של יאיר לפיד ובוגי יעלון היא המפלגה השנייה בגודלה עם 16 מנדטים. כחול לבן ממשיכה להיחלש ויורדת ל-9 מנדטים. גוש המרכז-שמאל מגיע ל-25 מנדטים.

בשמאל – מרצ עם 7 מנדטים והרשימה המשותפת עם 15 מנדטים. ישראל ביתנו של אביגדור ליברמן עולה במעט ל-9 מנדטים.

קואליציית מרכז-שמאל-ליברמן, אם תהיה אפשרית בכלל, מגיעה רק ל-56, וגם זה בחיבור לא אפשרי של ליברמן עם הרשימה המשותפת. קואליציית ימינה-חרדים-כחול-לבן-יש עתיד, גם היא מגיעה רק ל-55 מנדטים, וגם זה בחיבור לא הגיוני של יאיר לפיד והחרדים.

לא עברו את אחוז החסימה: עוצמה יהודית, גשר, הבית היהודי, סיעת דרך ארץ ומפלגת העבודה.

==

את הסקר ביצע מנחם לזר, מנהל 'פאנלס פוליטיקס' בתאריך ה-14 ליולי באמצעות פאנל אינטרנטי בהשתתפות 543 נשאלים בגילאי 18 ומעלה, יהודים וערבים כאחד המהווים מדגם מייצג של האוכלוסיה (מתוך 3,711 שהתבקשו לענות על הסקר). גודל הטעות הסטטיסטית בסקר היה 4.4 אחוזים.