במהלך דיון בערוץ 12 מול מנהלת חברת חדרי כושר הודיע יו"ר הקואליציה, ח"כ מיקי זוהר, רק ביום רביעי שעבר כי "סגירת חדרי הכושר היא לא החלטה טובה", ואילו היום (שני) פעל כנגד יו"ר וועדת הקורונה, יפעת שאשא ביטון, שהפירה משמעת קואליציונית והפתחה אותם מחדש, בניגוד לעמדת הממשלה.

הוא אף הסביר זאת "משום שהיו הרבה מאד דברים שחדרי הכושר יישמו הלכה למעשה, כולל הפרדה בין מתעמל למתעמל, מכשיר כן מכשיר לא". באותו דיון אמר עוד זוהר כי "יש מצוקה יותר קשה – מאבדים מינויים כתוצאה ממשבר הקורונה, חדרי הכושר מאד מתקשים לחדש את המינויים גם אחר כך".

זוהר הוסיף כי הוא "פועל בנושא מול ראש הממשלה וגם מול משרד הבריאות לאפשר לחדרי הכושר לפעול במתכונת מסויימת משום שמספר הנדבקים הוא מינימלי ואני מסכים איתכם בעניין הזה", אמר לבסוף.

כשהקניטה אותו המגישה קרן מרציאנו, על כך שהוא יוצא נגד החלטת הממשלה, אמר זוהר: "תפקידי לשרת את הציבור, אני אומר את הערכות ליבי ובהתאם לנתונים שאני מקבל, אני לא מתכוון לגנן". לבסוף הוסיף כי "קבלת ההחלטות מתקבלות תחת לחץ ולא תמיד הן נכונות, אנחנו פה כדי לתקן ובעניין הזה יש צורך לתקן".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(קרדיט: ערוץ כנסת)

מוקדם יותר היום עורר סערה כשהודיע על הדחתה ולאחר מכן הסתפק בהשעייתה של יו"ר וועדת הקורונה בכנסת, ח"כ יפעת שאשא ביטון לאחר שהפכה את החלטת הממשלה והצביע יחד עם האופוזיציה בעד פתיחת חדרי הכושר והבריכות.

זוהר צייץ בטוויר כי "‏לפני זמן קצר התקיימה שיחה בין ראש הממשלה ויו״ר הכנסת יריב לוין יחד עימי. בתום השיחה החלטתי שינקטו כנגד ח״כ שאשא ביטון צעדים משמעתיים. כמו כן בשלב בזה לא יועברו לוועדת הקורונה בראשה עומדת ח״כ שאשא ביטון הצעות חוק לדיון עד להודעה חדשה".