הזמר אסף אמדורסקי עורר סערה ברשת לאחר הדברים שאמר אמש (שבת), במחאת העצמאיים לשדרניות חדשות 13, נגה ניר נאמן וליאור קינן : "מדובר בנוכל שיותר מדי זמן נותנים לו יותר מדי קרדיט, הוא צריך ללכת או לכלא או לבית משוגעים."

אמדורסקי האשים את התקשורת שלא שמה בראש מעייניה את השחיתות, סרב אפילו לשבת בראיון, לדבריו, מרוב זעם. "אני כועס. אנחנו מלאים בזעם. יש נאשם בפלילים שיושב בראשות הממשלה וחטף את המדינה שלנו. הוא מזהם את המוח בשקרים ולאנשים נמאס", אמר.

התגובות לא איחרו לבוא. איש התקשורת הימני נעם פתחי כתב: "לעצמאים המסכנים שהגיעו מכל הארץ כדי לזעוק בכיכר לא מגיע שסמרטוט כמו אמדורסקי יהרוס להם את המחאה הצודקת על הפרנסה שלהם. השופט המתנשא והקר שעושה טובה שמסתכל על פשוטי העם בריאליטי משחק אותה אחד מהם.. לך תתקוואעד".

צייצן בשם יוסי שחבר כתב: "אסף אמדורסקי. לזכור ולא לשכוח! כל איש ימין שיקנה כרטיס להופעה של אסף אמדורסקי ארור הוא!"

צייצן אחר בשם אופיר טובול הוסיף בלעג: "חבר׳ה לעצור הכל! אסף אמדורסקי אמר את דברו".

עיתונאי חדשות 12, ציון נאנוס הגיב: "רואה בפיד אנשים שעפים על אסף אמדורסקי. אבל משפט כמו ״ביבי צריך ללכת לכלא או לבית משוגעים״ הוא משפט שמנכר מהמחאה מיליון ושלוש מאות וחמישים אלף איש שהצביעו עבור ביבי וגם הם נפגעו מהקורונה".

"אם לא היה אסף אמדורסקי אז היו מוצאים: מישהו עם חולצה אדומה שעבר במקרה ערבי כלשהו מישהו שאכל המבורגר לא כשר עם גבינה מישהו שבא עם סטיקר של שלום עכשיו אדם ששם משפחתו הוא רבין מישהו שעשה פעם סלפי עם יאיר לפיד מישהו שכתב פעם פוסט נגד ביבי תמיד יהיה על מה לגנוב דעת", כתב צייצן בשם אסף ליבה.

ואילו עו"ד בשם דן עדין החמיא: "וואוו, וואוו, וואוו, אסף אמדורסקי. כל האמת בפרצופה של התקשורת המשת״פית. כל מילה — כל שניה שלא מדברים על כך שבראש הממשלה עומד נאשם נרקסיסט שעסוק רק בעצמו ונכשל כשלון חרוץ בניהול המשבר היא משת״פיות של התקשורת. אסף אמדורסקי".

לעומתו עורך מעריב דרור כהן חשב ש: "בהחלט היה מעניין אותי לשאול את אסף אמדורסקי ו/או אפרים שמיר עד כמה, אם בכלל, מתסכל אותם לחיות בתקופה שבה שום שיר שהם יכתבו – גם לא הקסום והיפה ביותר – לא יזכה לאלפית חשיפה ולא יחזיר אותם לתודעה כמו קללה אחת נגד BB".