פעמיים כי טוב: כך תכינו ארטיק פירות בריא וממכר - סרוגים

פעמיים כי טוב: כך תכינו ארטיק פירות בריא וממכר

הקיץ כבר כאן ומה יותר כיף מלהתרענן עם משהו קר וטעים? אספנו עבורכם מתכונים מנצחים לארטיק פירות ביתי והכי חשוב בריא, שתשמחו להכין עם הילדים. מתכון ששווה לגזור ולשמור

חדשות סרוגים
פעמיים כי טוב: כך תכינו ארטיק פירות בריא וממכר
  (צילום: שטארסטוק)

ארטיק פירות פוטוגני | פרווה

מעבר לכך שמדובר באחת הדרכים הכי קלות ובריאות לרענן את החום, מדובר בארטיק ביתי ופוטוגני שהצליח לכבוש כבר את האינסטגרם- עכשיו זה הזמן להכין אותו בעצמכם.

מצרכים:

1 כוס מי קוקוס/ מיץ תפוחים/תפוזים
מיקס פירות חתוכים (מומלצים: קווי, מנגו, פטל, דובדבנים, פירות יער ועוד)

אופן ההכנה:

1. חותכים את הפירות ומסדרים אותם בתבניות להכנת ארטיקים(אם אין אפשר בכוסות חד פעמיים)

2. יוצקים על הפירות את מיץ הקוקוס, מוסיפים מקלות ומכניסים למקפיא לפחות במשך שעתיים וחצי לפני ההגשה. ניתן לשמור במקפיא עד שבועיים.


ארטיק חלבי 

קימות מאות אופציות ואפשרויות לטעמים של ארטיקים והיתרון הענק: אתם בוחרים בדיוק את הטעמים שאתם אוהבים. בסרטון בהמשך יש 10 אופציות טעימות במיוחד, לכם רק נישאר לבחור ולהכין.

מצרכים:
680 גרם קוביות פירות קפואים – כל פרי שתבחרו / תערובת פירות
1/2 1 כוסות שמנת מתוקה/ יוגורט (לגרסה פרווה: קרם קוקוס)
1/2 כוס דבש

לציפוי: 100 גרם שוקולד מריר קצוץ / 1 כוס שוקולד צ'יפס
125 מ"ל שמנת מתוקה / 1 כף שמן קוקוס

אופן ההכנה: 

1. בבלנדר/ מעבד מזון, טוחנים את קוביות הפירות הקפואים, השמנת המתוקה והדבש לתערובת אחידה

2. יוצקים את התערובת לתבניות ארטיקים, מוסיפים מקלות, ומעבירים למקפיא למשך 2-3 שעות.

3. להכנת הציפוי: ממסים את השוקולד וכשהארטיקים קפואים, טובלים את הקצה שלהם בשוקולד המומס ומחזירים למקפיא להתייצבות

קיץ בריא!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו