מבזקים
סרוגים

יוצאים לחופש? שירצור במוצר חדש לילדים עצמאים

סיטואציות יומיומיות בחייה של שירה אליצור הביאו אותה להפיק מוצרים קטנים שמחזקים את הקשר בין הורים לילדים. לכבוד היום האחרון ללימודים היא משיקה את 'לוח מגנט: כיף להיות עצמאי'

ח' תמוז התש"פ
יוצאים לחופש? שירצור במוצר חדש לילדים עצמאים
יוצאים לחופש? שירצור במוצר חדש לילדים עצמאים צילום: שירצור

שירה אליצור המכונה גם 'שירצור' היא אשת קריאייטיב פעלתנית. מי שאולי מוכרת לרובכם מסרטוני רשת רבים בינהן הסדרה שיצרה 'אל תקרא לי מתנחלת', היא גם אמא למיזם פרטי של מוצרים שמחזקים את הקשר בין הורים וילדים.

המוצר הראשון שיצרה נקרא 'פתקונים' קופסה מלאה ב100 דפי נייר מלבנים מאוירים בשרבוטים שונים פרי עטה שנועדו למסרים קצרים שהורים רוצים להעביר לילדים, לרוב בתיק האוכל של הילדים. "כל מוצר כזה מתחיל אצלי בבית, הייתי משאירה לבן שלי עתי בכל יום פתקון מתוק בקופסת האוכל. אחרי שילדים רבים ביקשו מההורים אותו דבר החלטתי להוציא את המוצר לעולם" היא מספרת.

כעת בעיתוי מושלם, היום האחרון ללימודים, היא יוצאת עם מוצר נוסף בשם "לוח מגנט-כיף להיות עצמאי" אותו היא מוציאה ביחד עם שותפה שגיב תורג'מן במטרה לעודד ילדים לאחריות אישית בזמן החופש. הלוח והכוכבים עשויים ממגנט רב פעמי, המסייע לשמירה על רצף התהליך ומתאים לילדים בני 4-7 שיכולים לבצע משימות שונות בכוחות עצמם: לצחצח שיניים, לרחוץ פנים, להתלבש, לסדר את המיטה וללכת לישון בזמן.

לוח מגנט של שירצור
לוח מגנט - כיף להיות עצמאי פתקונים שירה אליצור שירצור