חדשות

"לחסל את הפסיכופת": נתניהו יגיש תלונה נגד הזמר אפרים שמיר

הזמר אפרים שמיר קרא "לחסל" את ראש הממשלה ומשפחתו, ולאחר מכן שונתה המילה ל"לגרש", בעקבות כך, הודיע ראש הממשלה שיגיש נגדו תלונה: "ההסתה בשמאל מסוכנת ואינה יודעת גבול"

((צילום: גילי יערי/ פלאש 90))

ראש הממשלה נתניהו הודיע הערב (שבת) כי בכוונתו להגיש תלונה במשטרה נגד הזמר אפרים שמיר, שהסית כי צריך לגרש אותו ואת משפחתו.

הפגנת השמאל
הפגנת השמאל| צילום: הפגנת השמאל נגד נתניהו (קרדיט: מחאת הכסאות)

שמיר פרסם בפייסבוק פוסט נמוך ובו וכתב: "לחסל את הפסיכופת, את אישתו הזונה המופרעת ואת הבן זונה הפרזיט הדוחה", וציין בציניות: "אני תוהה אם זאת התחלה טובה לשיר מחאה חדש". בעקבות הביקורת שונה האיום מ"לחסל" ל"לגרש".

בתגובה החליט ראש הממשלה על הגשת תלונה. "ההסתה בשמאל מסוכנת ואינה יודעת גבול. זה מה שכתב אפרים שמיר. אף אחד לא מגנה. נגיש נגדו תלונה במשטרה".

לאחרונה נעצר גבר בן 39 מתל אביב, בחשד לפרסומי הסתה לאלימות נגד ראש הממשלה. מחקירת המשטרה המתנהלת במפלג ההונאה של מחוז ת״א ובליווי הפרקליטות , עולה כי החשוד פרסם במדיות שונות, תכנים בוטים הקוראים לציבור לנקוט אלימות נגד ראש הממשלה.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

13 תגובות
8
גבי
27.06.20

שמיר הגיע זמנו של ביבי ללכת אבל מי שפסיכופט זה אתה שמיר

הצטרפו אלינו