מבזקים
סרוגים

עמית סגל: צל כבד על מאיר כהן; לפיד חייב לתת תשובות

פרשן חדשות 12, עמית סגל, אומר כי יו"ר מפלגת 'יש עתיד',יאיר לפיד, חייב לספק תשובות בעקבות תחקיר עובדה על מאיר כהן: "צל כבד על מאיר כהן"

ד' תמוז התש"פ
עמית סגל: צל כבד על מאיר כהן; לפיד חייב לתת תשובות
עמית סגל: צל כבד על מאיר כהן; לפיד חייב לתת תשובות צילום: (צילום: מרים אלסטר\ פלאש90)

פרשן חדשות 12, עמית סגל, מתייחס לתחקיר 'עובדה' על חבר הכנסת מאיר כהן ואומר כי מדובר בסיפור שמטיל צל כבד על מי שרק לפני כחודש וחצי היה כמעט יו"ר הכנסת.

לדברי סגל: "תחקיר עובדה מטיל צל כבד על מאיר כהן. בעיקר העדות המפורטת של ראש לשכתו, אישה מרשימה שמצליבה את סיפור התקיפה המינית. לפיד וכהן חייבים לספק תשובות".

פרשת מאיר כהן : לא יותר מאגדת נקמה דימונאית שהלכה והסתבכה
פרשת מאיר כהן : לא יותר מאגדת נקמה דימונאית שהלכה והסתבכהצילום: פרשת מאיר כהן : לא יותר מאגדת נקמה דימונאית שהלכה והסתבכה

אמש, אחרי התחקיר סגל דיווח כי קצין בכיר במשטרה מעיד בשמו ובקולו כי הוא קיבל הוראה מגבוה להפסיק את החקירה נגד חבר הכנסת מאיר כהן.

נזכיר כי שלשום, יממה לפי פרסום פרק הסיום של 'עובדה', שיגר כהן למערכת עובדה ולאילנה דיין הודעה על הגשת תביעת לשון הרע, ככל שתשודר תכנית הסיום של 'עובדה' בקשת 12, עם אילנה דיין, אשר במרכזה טענות על הטרדות מיניות שביצע לכאורה חבר הכנסת כהן. בסופו של יום, כאמור, התחקיר פורסם.

עמית סגל תוקף: "כך לא נראה כלי תקשורת"
עמית סגל תוקף: צילום: עמית סגל תוקף:
אילנה דיין יאיר לפיד יש עתיד מאיר כהן עובדה עמית סגל