שר הביטחון, בני גנץ, הגיב היום (חמישי) במהלך נאומו בסיום קורס טיס 180 של חיל האוויר לאיומים של ארגון הטרור חמאס כי הכרזת הריבונות תהווה הכרזת מלחמה, ואמר לראשי חמאס כי הם יהיו הראשונים לשלם על כל תוקפנות.
נגץ: "לראשי החמאס, אני מציע לזכור שהם יהיו הראשונים לשלם על כל תוקפנות. צה"ל הוא הצבא החזק באזור, והמחיר על כל ניסיון פגיעה באזרחי ישראל יהיה כואב ועוצמתי".
שר הביטחון הוסיף :"לא נאפשר לאיים על גבולות ישראל, ונדאג שלאיראן לעולם לא יהיה נשק גרעיני, שיפר את היציבות במזרח התיכון ובעולם כולו".
כזכור, מוקדם יותר דובר הזרוע הצבאית של חמאס, אבו עוביידה, איים כי החלת הריבונות הישראלית ביהודה ושומרון ובקעת הירדן תגרור תגובה אלימה, וקרא לישראל שלא לקדם את "עסקת המאה" האמריקנית.

"לא נכביר במילים, רק נאמר בקצרה ובמסר ברור: הסיפוח יהווה הכרזת מלחמה על העם הפלסטיני" הבהיר בנאום ששודר בתקשורת הפלסטינית ובעמודי חמאס ברשתות החברתיות. "אנחנו נגן על עמנו, ונגרום לאויב הציוני להתחרט".
אבו עוביידה נשא את נאומו כשברקע הוצג תמונה של מפת ישראל, כששטחי יהודה ושומרון ורצועת עזה הודגשו וחוברו באמצעות ידיים שמחזיקות בדגל פלסטיני.


מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים