מבזקים
סרוגים

יו"ר ועדת הכספים: להחרים את רשת ויקטורי

יושב ראש וועדת הכספים, משה גפני, קרא לציבור החרדי להחרים את רשת הסופרים ויקטורי בעקבות הודעה שקראה לא לכלול ילדים במבצע הרשת 'חלה/לחם בשקל' כיוון ש"החרדים ישלחו גדודי ילדים"

ג' תמוז התש"פ
יו"ר ועדת הכספים: להחרים את רשת ויקטורי

בעקבות הודעה פנימית ברשת ויקטורי שהנחתה את עובדיה שלא למכוד לילדים לחם וחלה במבצע בשקל כיוון ש"החרדים ישלחו גדודי ילדים", יו"ר ועדת הכספים, ח"כ משה גפני, קורא לחרם נגד רשת 'ויקטורי'.

גפני: "לא נעבור לסדר היום לאחר שמעמידים את הציבור החרדי בחזית הקורונה על לא עוול בכפו. אחת הדוגמאות היא רשת ויקטורי שפרסמה התבטאות קשה נגד הציבור החרדי, וזה פרי ההסתה הנובע מעלילת דם. אני קורא לציבור שלא לרכוש ברשת ויקטורי עד שתתנצל על המעשה".

"לא יודע": תשובת הפקיד הבכיר הטריפה את גפני. צפו

גם יו"ר סיעת ש"ס, ח"כ מיכאל מלכיאלי, מסר בתגובה: "הסתה כנגד הציבור החרדי בחודשים אחרונים, היא זו שהביאה להודעות פוגעניות והזויות שכאלו".

"הציבור החרדי צריך להדיר את רגליו מרשת ויקטורי. רק ירידה בהכנסות הרשת, תוביל ללימוד לקח אמיתי, שלא פוגעים בציבור החרדי".

רשת ויקטורי פרסמה הודעת התנצלות: "הרשת קיבלה אחריות מלאה על הדברים ומביעה את התנצלותה הכנה. אנו מצטערים על כל פגיעה במגזר שלם. זאת לא דרכנו. סליחה ומחילה".

ויקטורי חרם משה גפני