והרי לכן מידע מנקר עיניים, 'סאקס פיפת' אבניו', חנות הדגל המרשימה במידטאון של מנהטן, פתוחה למבקרים.

לאחר שלושה חודשים של סגר הודיעו בחשבון האינסטגרם של המותג כי כעת ניתן לשוב ולערוך קניות באופן פיזי בכל חנויות הרשת ברחבי ארה"ב לרבות האיי ליסט הניו יורקי. למי זה טוב? לכל מי שעוקב בדאגה אחרי האופנה העולמית ונהנה לצפות, גם אם מרחוק, בניצנים של חזרה לשגרה.

 

View this post on Instagram

 

We're thrilled to announce our NYC Flagship is now reopen for in-store shopping. We can't wait to see you again at Saks. ⁣ ⁣ ⁣ ????: @bybridges

A post shared by Saks Fifth Avenue (@saks) on

 

בארה"ב כמו במקומות רבים בעולם הקורונה עדיין משתוללת, אך העיר ניו יורק שספגה מכה חזקה דווקא כעת מתחילה להרים ראש על רקע ירידה בתחלואה. בתי אופנה כסאקס השדרה החמישית שבזמנים רגילים נהנים מתנועה רבה של תיירים יצטרכו לחשב מסלול מחדש ולבחון כיצד הם ממשיכים להיות שחקנים חזקים בעוד הם נשענים על קהל מקומי בלבד.

סאקס
צילום: shutterstock Ritu Manoj Jethani

 

סוף לסוף עונה

אחת האסטרטגיות שהציג נשיא החברה היא להתאים בין ההצע בחנויות לעונה בפועל. אם עד כה התרגלנו לרכוש בגדי חורף כאשר עדיין חם בחוץ ולהפך. כיום שהעתיד הקרוב אינו ידוע. נראה שהרוב מעדיפים להתחדש מתוך סיפוק של צורך מידי.

בנתיים, בבית האופנה שומרים על אופטימיות. עם הקפדה יתרה על תבאורה באמצעים חדשניים כמו חיטוי הדרגנועים במנורות אולטרה סגול ובאמצעים מסורתיים כמו שמירת המעליות לפנסיונרים בלבד.