אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

תשכחו מהשמנת פטריות: מתכון לרביולי ברוטב מפתיע

נמאס לכם מהרוטב שמנת השגרתי? קבלו עוד דרך טעימה להכין רביולי שתשמחו לאמץ שוב ושוב. מתכון מפתיע לרביולי עם שומר צלוי, גבינת עיזים וארוגולה שיעשו לכם חגיגת טעמים בפה

נמאס לכם מהשגרה? מתכון לרביולי ברוטב מפתיע
  צילום: שטארסטוק

מתכון לרביולי עם שומר צלוי, גבינת עיזים וארוגולה

נמאס לכם מהרוטב שמנת השגרתי? קבלו עוד דרך טעימה להכין רביולי שתשמחו לאמץ שוב ושוב. מתכון מפתיע לרביולי עם שומר צלוי, גבינת עיזים וארוגולה שיעשו לכם חגיגת טעמים בפה.

טעמי האניס של השומר, המרירות העדינה של הארוגולה הטרייה והמתקתקות המעודנת של הרביולי ושל גבינת העיזים מתחברים למנה אלגנטית בעלת טעמים מאוזנים.

מצרכים:

1 חבילה (500 גרם) רביולי גבינה ועשבי תיבול
3 ראשי שומר נקיים ופרוסים לאורכם דק ככל האפשר
7-6 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
4 שיני שום קצוצות
צרור קטן של עלי בזיליקום קרועים

להגשה:
150 גרם גבינת בושה עיזים
צרור קטן ארוגולה

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.

2. מפזרים פרוסות שומר בתבנית בשכבה אחת, מזלפים 4-3 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור.

3. צולים 25 דקות עד שהשומר מתרכך ומזהיב בקצוות. בינתיים מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן.

4. מחממים מחבת רחבה עם 3-2 כפות שמן זית ומטגנים שום כדקה עד שעולה ניחוח.

5. מעבירים את הרביולי למחבת בעזרת כף מחוררת ומנענעים בעדינות עד שהרביולי מצופים שמן. מוסיפים את פרוסות השומר הצלויות ובזיליקום ומקפיצים עוד דקה.

6. מעבירים לצלחת הגשה, מפוררים מעל גבינת עיזים, מפזרים ארוגולה ומגישים חם.

בתאבון!

==============

באדיבות חברת ישרקו

אם בכתבה נמצאה טעות או פרסומת לא ראויה. דווחו לנו >
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו