פרשת שוחד חמורה.

נבחר ציבור ממרכז הארץ עוכב הבוקר (שלישי) לחקירה על ידי היחידה הכלכלית בלהב 433 בחשד לשוחד. יחד איתו נעצרו לחקירה 5 חשודים ועוכבו 6 מעורבים נוספים בחשד למעורבות בעבירות שוחד, מרמה והפרת אמונים, קבלת דבר במרמה, הלבנת הון ועבירות על פי פקודת מס הכנסה.

החקירה מנוהלת על ידי משטרת ישראל בשיתוף פקיד שומה חקירות מרכז ברשות המיסים, בסיוע הרשות לאיסור הלבנת הון ומימון טרור ובליווי המחלקה הכלכלית בפרקליטות המדינה.

על פי החשד, החשודים, כל אחד על פי חלקו ותפקידו, פעלו, לכאורה, על מנת לקדם הצעות במכרזים בתמורה ללקיחת טובות הנאה שוות כסף וזאת לכאורה בניגוד לחוק ותוך פגיעה באינטרס הציבורי.

ממשטרת ישראל נמסר: "משטרת ישראל תמשיך לחשוף ולחקור עבירות מתחום טוהר המידות בכל מקום בו יש חשד לשחיתות ציבורית הפוגעת בסדרי השלטון ובמנהל התקין".