חדשות

רומן זדורב לבית המשפט: יש ראייה חדשה שתזכה אותי

רומן זדורוב שהורשע בשנת 2010 ברצח תאיר ראדה ונידון למאסר עולם, הגיש אתמול לבית המשפט בקשה לשחרור מיידי בעקבות ראייה רפואית חדשה שלטענתו מזכה אותו לחלוטין

רומן זדורב לבית המשפט: יש ראייה חדשה שתזכה אותי
צילום: צילום: Yonatan Sindel/Flash90

פרשת תאיר ראדה. רומן זדורוב מי שהורשע ברצח תאיר לפני כעשר שנים, הגיש אתמול (א') לבית המשפט העליון בקשה לשחרור מיידי בעקבות ראייה חדשה המזכה אותו לחלוטין.

את הבקשה הגיש עורך דינו של זדורוב, ירום הלוי, ונכתב בה כי ישנה ראייה רפואית משפטית חדשה שתזכה את זדורוב מאישום הרצח בו הורשע.

נזכיר כי זדורוב כבר ערער לבית המשפט העליון וזה החליט בדעת רוב להשאיר את הרשאתו על כנה. לפני שלושה חודשים קבע בית המשפט העליון כי אין לדון בבקשתו למשפט חוזר.

ראייה חדשה שתזכה אותו? זדורוב (רומן זדורוב (צילום: יונתן זינדל/פלאש90))

יש לציין כי בית המשפט העליון לא דן עדיין בבקשתו של עו"ד הלוי, אך ביקש ממנו להגיש את הבקשה מחדש, בשל ליקויים שנפלו בה.

אולגה זדורוב (אולגה זדורוב. צילום: Yonatan Sindel/Flash90)

בשנים האחרונות, ובעקבות הסרט 'צל של אמת' ישנם רבים הטוענים כי זדורוב אינו הרוצח, וכי דמות נוספת המכונה א.ק. קשורה לרצח של תאיר ראדה בשנת 2006 בקצרין. בית המשפט המחוזי הרשיע את זדורוב בעקבות ראיות פורנזיות והודאה שלו באמצעות מדובב בכלא. בית המשפט העליון דחה את הערעור וקבע כי לא נפל פגם במשפטו.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

3
3
זדורוב חף מפשע
22.06.20

המקובלים: הרוצחת ידועה למערכת המשפט רק היא קשורה לשמאל [אביה שמאלני]. כל אלו שהכניסו את זדורוב לכלא יחלו בסרטן ולא יקומו