מתנות קטנות: טרנד האוכל שמשגע את הרשת - סרוגים

מתנות קטנות: טרנד האוכל שמשגע את הרשת

לא ברור אם זו הקורונה או סתם כי הדרישות שלנו מארוחת בוקר עלו ב-2020, אבל מה שבטוח קשה שלא להתאהב בטרנד הפוטוגני שהפך שלל להיטים מתוקים ומוכרים לדגני בוקר בגודל מזערי. אז איך תצליחו לאמץ את הטרנד בעצמכם ולהכין פנקייקים או עוגיות קטנטנות שנכנסות בול עם החלב? צפו

author-image

(צילום: שאטרסטוק)

אין ספק שהקורונה הולידה לא מעט רעיונות יצירתיים לתעסוקה בבית, אחד מהם ואולי הטוב שבהם הוא טרנד 'מיני דגני הבוקר' שגרם לרשת לקחת צעד אחד קדימה את ארוחת הבוקר ולהפוך שלל להיטים מתוקים ומוכרים (כמו פנקייק, עוגיות שוקו צ'יפס ואפילו דונאטס וקרואסונים) לדגני בוקר בגודל מזערי והתוצאה: ממכרת ופוטוגנית במיוחד.

אז אם גם לכם כבר נמאס לבהות בעשרות תמונות האינסטגרם ולתהות איך הולך השילוב של פנקייקים מזעריים עם חלב ומייפל? (רק מלכתוב את זה השורה הזאת, מחשק לנו להפשיל שרוולים ולהכין מיד קילו פנקייקים) – הנה הגיע הזמן לגלות ולהתחיל להתמכר…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by junkless news & stories ???? (@junklesslife) on


בגדול ניתן לקחת כמעט כל מתכון, החל מפנקייקים ועד קרואסונים או עוגיות מקארון ולהפוך אותו למיני דגני בוקר.

כל מה שצריך זה שקיות זילוף והרבה יצירתיות וסבלנות, אבל התוצאה בהחלט משתלמת וכנראה גם טעימה לא פחות שהילדים יעופו עליה (ולא רק הם).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @bestfoodpost.s on

סידרנו לכם כאן מתכון מיוחד למיני פנקייקים שתשמחו לאמץ לארוחות הבוקר הקרובות ואי אפשר להתעלם מכך שמדובר באחלה תעסוקה עם הילדים שבחופש.

אז תכניסו את כולם למטבח ותוציאו את הפלאפונים, כי מדובר בטרנד הכי פוטגני כרגע ברשת ובצדק!

מתכון למיני פנקייקים

 מצרכים:
תערובת קנויה להכנת פנקייק או תערובת ביתית (למתכון לחצו כאן)
שקית זילוף/בקבוק לחיץ
להגשה: קערת חלב, מייפל וקוביית חמאה

אופן ההכנה: 

1. מכינים את בלילת הפנקייק: מערבבים את כל המרכיבים בקערה עד לקבלת בלילה אחידה

2. מעבירים את בלילת הפנקייקים לשקית זילוף או שקית המחוררת באחת מפינותיה, ניתן להשתמש גם בבקבוק לחיץ.

3. מחממים מחבת טפלון על אש בינונית-נמוכה ומתיזים תרסיס שמן/חמאה. מזלפים למחבת פנקייקים קטנטנים ומטגנים עד שהפנקייקים מתחילים לבעבע על פני השטח. הופכים אותם וממשיכים בבישול עד להזהבה, עוד 30 שניות עד דקה.

4. מעבירים את הפנקייקים לקערה ומגישים עם חלב, סירופ מייפל וקוביית חמאה.

ניתן לשדרג ולהכין פנקייקים במגוון טעמים וצבעים, על ידי הוספת קקאו לתערובת, צבעי מאכל או כל רעיון מדליק אחר.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @bestfoodpost.s on

 

 

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו