כתב חדשות 13, דורון הרמן, פרסם הערב (ראשון) כי בתלונה שהוגשה במשטרה נטען כי בכיר לשעבר בפוליטיקה הישראלית ביצע מעשה מגונה במלצרית בעת שבילה במסעדה בתל אביב.
על פי הדיווח, מדובר במסעדה פופולרית, בה ככל הנראה נוהג הבכיר לבלות לא מעט. התלונה הוגשה על ידי עורכת הדין סמדר ויינברג, והמשטרה תפתח ככל הנראה בחקירת האירוע.
ממשטרת ישראל נמסר: "בניגוד לפרסום, עד לרגע זה לא הוגשה כל תלונה רשמית בתחנת משטרה. עם הגשת תלונה רשמית בתחנת המשטרה , תיבדק נסיבותיה בהתאם".
תגובות
מענין עוד לא הספיקו לחוקק חסינות לגבי הטרדה.הם באיחור כי לגבי השחיתות יש כבר כמה חוקים.מתברר שהם נגשים לשיטה חדשה.לבחור לתפקיד את מי שנאמן להם.ואז יחליפו את כל ראשי האגפים.בתי סוהר משטרה מס הכנסה הלבנת הון בתי משפט וכך יעשו בשלהם באין מפריע.את העם כבר הפנטו.בכיס הקטן.נשאר להגדיל את הגוש.וזה ההתחזקות.חחחחח