בכחול לבן כבר מאבדים את הסבלנות לאור מה שמסמסתן כדחייה נוספת של החוק הנורבגי. לפי יו"ר הקואליציה, מיקי זוהר, למרות שהחוק נמצא על סדר היום של מליאת הכנסת הוא לא יעלה להצבעה מכיוון שיש עוד מחלוקות עם כחול לבן שלא נפתרו.
לפי זוהר מדובר ב"אי הסכמות בנינו לבינם" כשהוא מסביר כי הוא "לא מעוניין לגייס חברי כנסת בתקופה הזו". אך לפי פרסום של יקי אדמקר בוואלה החוק לא עולה מאחר ובכחול לבן מסרבים לקדם הצעת חוק פרטית שיזם זוהר בטענה כי היא ב"לחץ מתפקדי ליכוד".

כאמור, החוק הנורבגי שצפוי להכניס 5 חברי כנסת לכחול לבן ו-12 באופן כללי מופיע כמספר 10 בסדר היום למליאת הכנסת שחזרה השבוע לפעילות, אך הוא מתעכב וייתכן וידחה להמשך השבוע

'החוק הנורבגי' עבר ביום שלישי שעבר לקריאה שנייה ושלישית בוועדת חוקה, אך בעקבות מגבלות הקורונה הוא נדחה בשבוע נוסף ויגיע למליאת הכנסת רק השבוע לאישורו הסופי. מתוך 12 ח"כים חדשים שייכנסו דרך החוק הנורבגי 4 דתיים, 5 חרדים, 3 חילונים.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים