שופטת בית המשפט העליון, ענת ברון, הגישה היום (ראשון) תלונה במשטרת ישראל לאחר שקיבלה לביתה מכתב אנונימי בו נכתב "צפי לעונש".
ברון טענה "קיבלתי איומים מפורשים על חיי". בעקבות המכתב החליטה המשטרה לפתוח בחקירה ולהצמיד אבטחה לשופטת.
עוד באותו נושא
"להסדיר יישובים שנפגעו מפסילת חוק ההסדרה"אברהם בלוך

ברשות השופטת אישרו את הדברים: "משמר בתי המשפט הגיש תלונה למשטרה בעקבות מכתב איום שנשלח לשופטת בית המשפט העליון ענת ברון. הענין מצוי בחקירה ומשכך לא נוכל להוסיף בעת הזו".
לאחר מכן, תקפו ברשות את הביקורת הנוקבת המושמעת בעת האחרונה נגד בית המשפט העליון: "מכתב האיום שנשלח אל שופטת בית המשפט העליון ענת ברון, על תוכנו השפל, הוא תוצאה ישירה של הסתה נמשכת ושלוחת רסן נגד הרשות השופטת ושופטיה".
ברשות הוסיפו כי: "נסיונות להלך אימים על שופטי ישראל לא ירתיעו אותם והם ימשיכו לבצע את מלאכתם ללא מורא".





תגובות
מעניין על האיומים על ביבי יותר לא מדברים המשטרה חוקרת וכל התיקשורת מגוייסת לבדוק מי איים על השופטת וזה נכון ובסדר אך מה עם האיומים על ביבי ומשפחתו שם יודעים מי זה שמאיים אך לא עוצרים אותו
ביבי = זעקת הגוזל הנגזל ביבי משסה יהודים אלו באלו ואז מתבכיין. בנו, שגר תחת קורת ביתו ודואג לדיגיטל שלו שובר מדי יום שיאים חדשים בהשתלחות חסרת רסן - קשה מאוד לא להתרשם כי בנו האוויל הוא לא שליחו
לא איום ולא בטיח=הכל בולשיט להציל את בג''ץ ה''מאיים'' חבר של הבן של השופטת המסכנה [=כאילו !!]. מנסים להגן על החברה המנוולים בבג''ץ. לא יעזור להם. בג''ץ בגוויעה כדברי הפולטיקאיםן והמקובלים
צפי לעונש אכן שופטת עבריינית זו (לכאורה) צפויה לעונש מאסר עד ליומה האחרון על כל הפשעים הנלוזים שביצעה (שוב לכאורה) בעם היהודי היושב בציון. אין שום קשר לרוה''מ, פשעיה עומדים בפני עצמם ואין כאן שום איום כלשהו על חייה ששוים כקליפת השום. אם יש כאן איום זה חברי הכנסת שמאיימים על שולחי המכתב במוות.
שלום לצערי פתאום מאימים על שופטים פרקליטים צריך לבדוק מה קורה אין הצדקה לאיומים אבל המשפטים שהם מוציאים רואים בהם את הכיוון הכללי לפנות בתים של יהודים מותר לפנות בדואים שיש עליהם טבו של יהודים אסור זה לא צדק או להרוס בתים של מחבלים פשוט צועק לשמים העיוות משם מתחיל הבעיה אין צדק
איומים על חיים זה פשע אסתר חיות אכן אישה ללא חינוך הומניסטי. חיי הפרט לא מענינים אותה גם אם הוא בסכנה. אך איום על חיים? לשם אסור להגיע. על אף שהיא מקלקלת את החברה.