מבזקים
סרוגים

הליכוד: "טוקבקיסט", ימינה: "צמד שלומיאלים"

מתקפה חריפה מצד הליכוד על יו"ר ימינה לאחר הראיון הלוחמני שקיים הערב בו תקף את התנהלות הממשלה. "״תרומתו״ בעניין הקורונה הייתה בכך שלא הפריע". ימינה: נתניהו וגנץ צמד שלומיאלים"

י"ח סיון התש"פ
הליכוד: "טוקבקיסט", ימינה: "צמד שלומיאלים"
הליכוד: "טוקבקיסט", ימינה: "צמד שלומיאלים" צילום: (צילומים: יונתן זינדל/ פלאש 90)

לאחר הראיון של יו"ר ימינה הערב בחדשות 12, בו תקף את הממשלה ואמר: "קמה ממשלה שעוסקת כל הזמן הכיבודים, היא גם לא ממשלת ימין, אז אין לנו מה לחפש שם". בליכוד השיבו מלחמה:‏

"האובססיה של בנט לקחת קרדיט על דברים שלא עשה לא יודעת גבול. ״תרומתו״ של בנט לביטחון הייתה בכך שלא הפריע למדיניות התקיפה של ראש הממשלה בהרחקת איראן מסוריה", הגיבו בהודעתם.

בנט: "לא בכיס יותר של נתניהו, נגמר העידן הזה"
בנט: צילום: בנט:

 

לגבי הקורנה אמרו:  ״תרומתו״ בעניין הקורונה הייתה בכך שלא הפריע לראש הממשלה נתניהו להביא את ישראל לאחד המקומות הראשונים בעולם במלחמה בקורונה. ‏"בניגוד מוחלט לרצון בוחריהם, בנט ומפלגתו סירבו להמליץ לנשיא על נתניהו לראשות הממשלה, זרקו 6 מנדטים של הימין לאופוזיציה עם ליברמן לפיד וטיבי, וכל זאת רק בגלל כיסאולוגיה ומאבקי אגו במפלגתו"

"‏הביקורת הטוקבקיסטית של בנט מהיציע לא תמנע מראש הממשלה נתניהו להמשיך לפעול במלוא המרץ כדי להחזיר את מקומות העבודה, לשמור על ביטחונם של אזרחי ישראל ולדאוג לביטחונם".

בימינה השיבו לטענות: "בנט כשר הביטחון הקים מלוניות קורונה ב72 שעות, ואילו צמד השלומיאלים נתניהו-גנץ לא מצליחים להרים מערך בדיקות סביר בחצי שנה. מוטב שנתניהו-גנץ יתמקדו בחילוץ מיליון מובטלים מהאסון הכלכלי שהם מובילים את ישראל".

בנימין נתניהו נפתלי בנט קורונה