
משטרת ישראל מבקשת את סיוע הציבור באיתור זהותו של אדם שהיה בסמוך לאירוע רצח שהתרחש בשכונת ארמון הנציב בירושלים בתאריך 10.1.19, בו נרצחו בני הזוג כדורי.
חקירת הרצח עדיין מתנהלת וכחלק מפעולות חקירה נרחבות שבוצעו עד כה ע"י המשטרה, הצליחו החוקרים לאתר סרטון שצולם בסמוך לזמן הרצח ובו נראה אדם שהיה ברחוב סמוך לזירה.
עוד באותו נושא
הותר לפרסום: החשוד ברצח הכפול מארמון הנציב שוחרריהודה לוינגר


רצח ארמון הנציב| צילום: מי מכיר את האיש שבסרטון?
עוד באותו נושא
ילדי הזוג כדורי שנרצחו: "שב"כ נמנע מלחקור"חדשות סרוגים

כעת מבקשת המשטרה את עזרת הציבור בחיפושיה אחרי מי שיכול להיות עד או חשוד:
"אנו פונים לסיוע הציבור באיתור זהותו או כל פרט מזהה שיכול להוביל לאיתורו של האדם. כל היודע דבר על זהות האדם שנראה בסרטון מתבקש לדווח בהקדם למספר 02-5391352 או למוקד 100 של המשטרה."
יצויין כי על כל פרט מפרטי החקירה חל איסור פרסום.
לצערי הרב הייתי שוטר 11 שנים לצערי הרב הייתי שוטר 11 שנים המשטרע גיבורה רק על יהודים. מהערבים, המסתננים, והעבריינים הם פוחדים ורועדים לא יודעים לעבוד ולא רוצים לעבוד גועל נפש של משטרע מושחתת.אין לי אפילו חצי אחוז אמון במשטרע הבזויה שלנו ואני מדבר מניסיון אישי לצערי הרב.שוטר הוא עבריין עם רישיון תעודת השוטר שלו נותנת לו אישור להיות עבריין עם רישיון.