אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

לתקתק ארוחה: מתכון לטורטיה עם חזה עוף

מחפשים ארוחה מהירה וטעימה? אין ספק שטורטיה זה תמיד הפתרון שיסגור לכם את הפינה בהצטיינות יתרה והפעם: מתכון לטורטיה עם פלפלים וחזה עוף ברוטב מדויק שתרצו להכין שוב ושוב

לתקתק ארוחה: מתכון לטורטיה עם חזה עוף
  (צילום אילוסטרציה: שאטרסטוק)

מתכון לטורטיה עם חזה עוף וגמבות צלויות 

מחפשים ארוחה מהירה וטעימה? אין ספק שטורטיה זה תמיד הפתרון שיסגור לכם את הפינה בהצטיינות יתרה והפעם: מתכון לטורטיה עם פלפלים וחזה עוף ברוטב מדויק שתרצו להכין שוב ושוב

מנות: 6 | בשרי

מצרכים: 
6 טורטיות מוכנות לאכילה
500 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות עבות
2 בצלים סגולים, חתוכים לפרוסות דקות
1 גבמה אדומה, חתוכה לרצועות
1 גמבה צהובה, חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק, חתוך לרצועות
4 כפות שמן זית
1/2 כוס רוטב בצ'ילי
4 כפות דבש
מלח ופלפל שחור לפי טעם

אופן ההכנה: 
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות

2. לתוך שקית קוקי מכניסים את כל המרכיבים יחד עם התבלינים וסוגרים. מערבבים מבחוץ את תכולת השקית, כך שטעמי הרוטב ייספגו היטב ברצועות העוף והפלפלים.

3. משטחים על תבנית את תכולת השקית (כשהיא עדיין סגורה בתוך השקית), ואופים בתנור שחומם מראש כ-15 דקות או עד שהחזה עוף מוכן (ניתן לבדוק על ידי נעיצה במזלג או קיסם).

לקיצור התהליך: ניתן לטגן את חזה העוף בנפרד, על מחבת יחד עם הגמבות והתבלינים

4. מחממים קלות על מחבת את הטורטיות ומגישים לצד חזה העוף והגמבות

בתאבון!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו