הוויכוח הציבורי, אם בעקבות כוונתו של טראמפ להקים מדינה פלסטינית, ראוי הוא בכלל להיקרא ידיד אמיתי של ישראל – פשוט מצחיק. הרי האמת כולה יצאה לאור. תכנית המאה האמיתית, זו שהוסתרה תקופה ארוכה מעיני הציבור, נחשפה לעין כל, ואף התברר, שבעצם, היא התחילה להתבצע מזמן.

הרי לפניכם שלבי תכנית ההונאה לסימום ישראל מאת הדוד סם:

שלב א' – הכרה בירושלים – מנה ראשונה של סם הכרת הטוב.

שלב ב' – הכרה בגולן – מנה שנייה של סם הכרת הטוב.

שלב ג' – הכרה בבקעת הירדן – מנה שלישית של סם הכרת הטוב.

כל אלה, כפי שהוכרז לא אחת על ידי הממשל האמריקאי, לא סתרו את תכנית המאה של טראמפ. הם היו הכנה מסממת לשלב העיקרי, הוא השלב הבא.

שלב ד' – ישראל מסוממת – הקמת מדינה פלשתינית על 70% מיהודה ושומרון, ללא התנגדות ישראלית.

הטעות הגדולה של הדוד סם, אותה הוא לא לקח בחשבון, וכנראה שגם אף אחד מיועציו לא ידע להזהירו מפניה, היא שאנחנו הישראלים, מסוממים כבר אלפי שנים מהכרת הטוב לד' אלוקינו, אלוקי העולם אלוקי ישראל, שהוציאנו ממצרים, ונתן לנו את הארץ הטובה, ולאחר גלות ארוכה גם השיבנו לארץ ישראל וזיכנו לתקומת מדינת ישראל.

השאלה היא, האם מי שניסה לסמם אותנו כך, ראוי בכלל להיקרא ידיד אמיתי של ישראל? התשובה הפשוטה היא – לא. אם בכל זאת ננסה ללמד זכות על הנשיא טרמפ, יתכן שיועצים לא חכמים, פשוט בלבלו אותו. ייתכן.

אבל דבר אחד ברור – תכנית המאה היא תכנית הונאה מסממת ובזויה, שזוממת לתת חלקי ארץ ישראל לידי נכרים, לחתוך חלילה את ארצנו הקדושה ארץ ד', לחתיכות ולגזרים.

אנחנו נילחם בה בכל כוחנו, וד' הטוב בעזרנו.

=======

הרב יצחק זאגא הוא יו"ר ארגון 'רוח ירושלמית' – להפצת תורת הרב קוק