אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

צ'יזבורגר כשר: כך תכינו המבורגר טעים (וצמחוני!)

חולמים להכין צ'יז בורגר כשר? במקום לחפש תחליפי גבינה מוזרים, קבלנו מתכון פשוט לקציצת המבורגר מפורטבלו ושעועית שישמח לא רק את הצמחונים שבינינו

צ'יזבורגר כשר: כך תכינו המבורגר טעים (וצמחוני!)
  (צילום: שטארסטוק)

המבורגר מפטריות פורטבלו

המבורגר על בסיס פטריית פורטבלו שישמח לא רק את הצמחונים שבינינו ויאפשר לאכול אותו בכיף עם גבינה

מצרכים:
3 כפות שמן זית
3 פטריות פורטובלו חתוכות לקוביות
1 בצל/ 1/2 כוס שבבי בצל
1 קופסה שעועית אדומה מוכנה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כוס פירורי לחם
1/2 כוס פטרוזיליה

אביזרים: מעבד מזון, רינג עגול, תבנית אפייה+ נייר אפייה

להגשה:
חסה
בצל סגול
פרוסות עגבנייה
2 כפות שמן זית
לחמניות המבורגר
צ'יפס
רוטב צ'ילי

גבינה צהובה/ צ'דר (לא חובה)

אופן ההכנה:
1. מטגנים במחבת את הפטריות עם הבצל כ 2 – דקות.

2. מסננים מנוזלים את השעועית האדומה ומעבירים למעבד מזון עם התבלינים, הפטרוזיליה והפטריות טוחנים, מעבירים לקערה ומוסיפים תבלינים ופירורי לחם.

3. משמנים את נייר אפייה על תבנית ויוצרים קציצות המבורגר בעזרת רינג או בעזרת כפות הידיים ואופים בתנור כ- 20 דקות עד להשחמה.

4. לאחר האפייה מרכיבים המבורגר עם הרטבים והירקות עם צ'יפס בצד. ניתן להוסיף גבינה צהובה או צ'דר על ידי המסה על המחבת או להוסיף אותה ישירות על קציצת ההמבורגר החמה

בתאבון!

================

המתכון באדיבות המותג "מאסטר שף"

אם בכתבה נמצאה טעות או פרסומת לא ראויה. דווחו לנו >
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו