לקראת משפטו של נתניהו הגיעו מספר ניצולי השואה לחזק את ידי ראש הממשלה לפני המשפט. נתניהו התרגש עד דמעות מהמעמד. אחת מהם אפילו אמרה שהיא מתפללת כמו ביער שהיא הייתה עם אחות פצועה והיא הבריאה "אני גם עכשיו מתפללת שתצא, העם אוהב אותך".
צפו בדברים:
בפתח בית המשפט נתניהו האשים כי "בשנים האחרונות מצאו פטנט חדש, כשהמטרה היא להפיל ראש ממשלה חזק מהימין ולהדיח את המחנה הלאומי מההנהגה לשנים רבות. לא אכפת להם אם יבוא פודל צייתן הימין, אבל אני לא פודל; לא מוכן להתאתרג, לא מוכן לעקור יישובים ועוד דברים. לכן מנסים להפיל אותי בכל דרך".
"שמעתי אתמול את המפכ"ל לשעבר אלשיך, שהטיף לצדקנות. זה אותו אלשיך שהעביר מיליונים ללא מכרז ועבר עבירה פלילית בשידור חי כשהדליף והעליל עליי כאילו שלחתי חוקרים נגד החוקרים. אלה האנשים שהובילו את החקירה נגדי", טען נתניהו.
"החקירות האלה זוהמו ונתפרו מהרגע הראשון. מה הפלא שהן נגמרו בכתב אישום מופרך. הניסיון הוא להפיל את הימין ואותי. בערב הבחירות באפריל פרסמו כתב חשדות נגדי, והיו בטוחים שנתרסק בבחירות. זה לא קרה. אז ערב הבחירות במרץ הם הגישו כתב אישום שהיה אמור להיות מכת מוות. עשו הכל כדי שלא אגיע לפה כראש ממשלה".
נתניהו פנה אל הציבור ואמר: "אבל אזרחי ישראל, אתם הרבה יותר חכמים: נתתם לליכוד בראשותי יותר קולות שהליכוד קיבל אי פעם. זו הבעת אמון עצומה.
בנוסף דרש לחשוף את המסמך שפורסם בסרוגים שעבר ממבקר המדינה ומשרד המשפטים לפיו המעשים שעשה במשרד התקשורת היו תקנים: "אני דורש: חשפו הכל, גלו הכל. אתם התקשורת רוצים לצלם אותי בבית המשפט, כחלק ממסע התעמולה 'רק לא ביבי'. אבל אני רוצה שהציבור יידע את כל האמת, ולכן הבקשה הראשונה שלי מבית המשפט הוא שקיפות מלאה. שהכל ישודר בשידור חי, ללא צנזורה".





תגובות
נתניהו אינו ניצול שואה עד כמה נתניהו ציני. האם משטרת ישראל היא גסטפו ? האם בית המשפט הישראלי הוא נאצי?. אל תנצלו את השואה לצרכים ציניים של נאשם השוחד.
אתה יהודי? מה בדיוק יהודי בשטויות ובלבולי המוח שאתה כתבת לנו פה בדיוק????????? תעשה טובה: את המרירות , התסכול והזעם שלך תוציא באתר הארס - אפילו אתה בעצמך לא יודע מה אתה רוצה מעצמך - והמבין יבין! תעשה טובה!
נתניהו כנראה חתך בצל לפני הצילום למד מדרעי .
רוני אלשייך ומנדלבליט נבחרו על ידי נתניהו והם מי האנשים שמוכנים לשמוע את השטויות האלו שזו תפירה של השמאל. למה לא להאמין לאמת הפשוטה שהם בדקו וחקרו ונמצא שיש להעמידו לדין.
אתה יכול פשוט לקרוא את האשמות ולגלות בעצמך שזה תפירת תיק ואפילו די עלובה! היטלר אמר שאם תגיד שקר מספיק פעמים יאמינו שזה אמת.
מרגש. ניסיון ההפיכה של השמאל לא יצליח. ניסיון ההפיכה של השמאל ייכשל.