חדשות

חוטובלי: "זהו יום קשה מאד למערכת המשפט בישראל"

רגע לפני פתיחת משפט נתניהו, השרה ציפי חוטובלי אמרה כי "זהו יום קשה מאד למערכת המשפט בישראל, שמעמידה לדין ראש ממשלה על עבירות תקדימיות. הרבה מהדברים שהתגלו במשפט נתניהו הם ההפך מצדק"

חוטובלי: "זהו יום קשה מאד למערכת המשפט בישראל"

לקראת פתיחת משפטו של ראש הממשלה בנימין נתניהו, השרה ציפי חוטובלי התייחסה היום (ראשון) לדיון הצפוי ותקפה את בכירי הפרקליטות ומערכת המשפט.

חוטובלי משפט נתניהו| צילום: (צילום: סרוגים)

"היום הזה הוא יום קשה מאד למערכת המשפט בישראל, שמעמידה לדין ראש ממשלה על עבירות תקדימיות. שי ניצן אמר בעצמו פומבית שאלה עבירות תקדימיות" אמרה. "מעולם, בשום מדינה דמוקרטית, לא הועמד לדין ראש ממשלה או מנהיג פוליטי על עבירות של סיקור תקשורתי. זה מה שמסוכן כאן , וזה מסוכן לכל היחסים העדינים בין הפוליטיקאים לתקשורת. אתם הראשונים שצריכים לדאוג מזה, הביקורת צריכה להישמע והיא לגיטימית" אמרה.

"אנחנו לא נגד מערכת המשפט, אלא רוצים שיהיה משפט צדק" הוסיפה. "הרבה מהדברים שהתגלו במשפט נתניהו הם ההפך מצדק, ואנחנו אומרים שזה מסוכן להעמיד ראש ממשלה לדין על עבירות תקדימיות ואכיפה בררנית".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

18
14
אנרכיה
24.05.20

דיקטטורה עוד עריקה שנהייתה פודל של נתניהו.