מבזקים
סרוגים

תמיכה מפתיעה: "הלהט להשפיל את נתניהו צובט לי"

חבר האופוזיציה בועז טופורובסקי מציג עמדה מפתיעה בנוגע למשפטו של ראש הממשלה בנימין נתניהו ואומר כי הלהט להשפיל את נתניהו צובט לו: "אני מבקש להחליף אותו - לא להשפיל"

גיא עזרא | חדשות סרוגים
כ"ז אייר התש"פ
תמיכה מפתיעה: "הלהט להשפיל את נתניהו צובט לי"
תמיכה מפתיעה: "הלהט להשפיל את נתניהו צובט לי" צילום: Portrait of 'Yesh Atid' parliament member Boaz Toporovsky. June 25, 2013. Photo by Miriam Alster/FLASH90 *** Local Caption *** ?''? ???? ?????????? ?? ????

חבר האופוזיציה בועז טופורובסקי מציג עמדה מפתיעה בנוגע למשפטו של ראש הממשלה בנימין נתניהו ואומר כי הוא לא מסכים עם יריביו של נתניהו הצמאים לתמונת ניצחון כשהוא יישב על ספסל הנאשמים בבית המשפט.

דבריו של טופורובסקי מגיעים בעקבות החלטת בית המשפט לא לאפשר, לנתניהו להיעדר מפתיחת משפטו ביום ראשון.

"אני לא מוכן להיות אופוזיציונר פרסונלי, אלא ערכי", אמר טופורובסקי. "אני מקבל ומכבד את החלטת בית המשפט, אבל הלהט של רבים, לזכות ב"תמונת ההשפלה" של ראש הממשלה בנימין נתניהו על ספסל הנאשמים צובט לי".

טופורובסקי הוסיף: "אני מבקש להחליף אותו – לא להשפיל, להתווכח איתו – לא לשנוא. אני דורש משפט צדק ולא משפט שדה".

אופוזיציה בועז טופורובסקי בנימין נתניהו