אחרי שנה וחצי בממשלת מעבר ושלוש מערכות בחירות, האתמול (א') סוף סוף הושבעה הממשלה ה-35. לצד השמחה, אף אחד לא הצליח להתעלם מכמות השרים והתפקידים החדשים והלחמת המשרדים השונים, סה"כ 35 שרים, מתוכם 16 חדשים, ביניהם שר אחד שהוא מינוי מקצועי- חיצוני.

הרשת כמובן לא נותרה אדישה לשיא החדש ששברה ממשלת ישראל ואף העניקה רעיונות נוספים למינויים, יוצר הסדרה פולישוק שמואל הספרי כתב בטוויטר: "אתה כותב סאטירה מופרכת על דביל מושלם, מצהיר בתחילת כל פרק שמדובר באירועים דמיוניים נטולי אחיזה במציאות – ועשר שנים אחרי ביבי משתמש בזה כחוברת הדרכה להרכבת ממשלה ופירוק המדינה. תמיד אמרתי שהסדרה הזאת לא מצחיקה אותי בכלל – לא האמנתם. אז הנה".

הסדרה פולישוק היא סדרה דרמה- קומית ששודרה בישראל בין השנים 2009-2015 במרכזה עמדה דמות בדיונית, ח"כ רובי פולישוק ששמו מחבר את המילים פוליטיקה ושוק. פולישוק מתמנה לשר לקידום חברתי, תפקיד שהומצא לצורך הסדרה. בעונה השנייה גם זכורה העובדה שהתמנה לשר התיירות, חוץ ותרבות. בשל התככנות הפוליטית של יועצו הכל יכול קוזו אביטל והמערכת הפוליטית שמתנהלת בסדרה כמו שוק.