מוזיקה

בעקבות ביטול האירוויזיון: י-ם במחווה להולנד • צפו

האירוויזיון היה אמור להיערך הערב בהולנד - אך בוטל בגלל הקורונה. למרות זאת, בירושלים הצדיעו למדינה המארחת והאירו את סמל האירוויזיון על חומות העיר העתיקה לצד הכיתוב: "ירושלים אוהבת את אירופה". צפו במחווה המרגשת

בעקבות ביטול האירוויזיון: י-ם במחווה להולנד • צפו
צילום: (צילום: באדיבות טלי אשכולי הפקות)

בעקבות ביטול האירוויזיון כתוצאה מהתפרצות נגיף הקורונה, העיר רוטרדם – שהייתה אמורה לארח הערב (מוצ"ש) המארחת את התחרות בהולנד – זכתה למחווה מרגשת מהעיר ירושלים, בדמות מיצג הצדעה מיוחד מעל חומות העיר העתיקה עם הכיתוב "Jerusalem Loves Europe" ("ירושלים אוהבת את אירופה") וסמל האירוויזיון לצידו.

WhatsApp Video 2020-05-16 at 21.25.54
WhatsApp Video 2020-05-16 at 21.25.54| צילום: (באדיבות טלי אשכולי הפקות)

המהלך נעשה כחלק משיתוף הפעולה עם הקליפ "הללויה 2020" בכיכובה של גלי עטרי, שצולם בשבוע שעבר בירושלים וישודר לראשונה הערב במשדר החלופי לאירוויזיון בפני כ-200 מיליון צופים ברחבי אירופה. עוד ישתתפו באירוע נטע ברזילי, שתציג שיר חדש, וכן עדן אלנה שהייתה אמורה לייצג את ישראל בתחרות.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

2
2
א
16.05.20

אתר דתי... נו באמת. .