מבזקים
סרוגים

הליכוד: "תם עידן בנט"

בליכוד מאשימים את יו"ר ימינה כי "אם בנט היה מקבל את תיק הבריאות הוא היה אומר שזו ממשלת החלומות של הימין" ובעקבות מינוי הרב רפי הצהירו כי "תם עידן בנט"

כ' אייר התש"פ
הליכוד: "תם עידן בנט"
הליכוד: "תם עידן בנט" צילום: (צילום: Yonatan Sindel/Flash90)

במפלגת הליכוד מגיבים לקראת המינוי של הרב רפי פרץ כשר ירושלים ופרויקטים לאומיים ותוקפים את יו"ר ימינה השר נפתלי בנט.

"אם בנט היה מקבל את תיק הבריאות הוא היה אומר שזו ממשלת החלומות של הימין. בגלל שלא קיבל הוא החליט לגרור את ימינה לאופוזיציה ועוד קודם לכן לא המליץ על נתניהו לנשיא המדינה, בניגוד לרצון בוחריו", טענו בליכוד

.

הם האשימו את שר הבטחון כי "בבחירות מועד א׳ בנט לא עבר את אחוז החסימה ובזבז קולות לימין. בבחירות מועד ג׳ – רק בגלל כיסאולוגיה – בנט העדיף לזרוק 6 מנדטים של הימין לאופוזיציה עם לפיד וליברמן במקום להצטרף לממשלה שתוביל מהלך היסטורי של החלת הריבונות".

וסיימו בהצהרה כי "תם עידן בנט".

הליכוד הרב רפי פרץ ממשלת אחדות נפתלי בנט