אירוע דקירה בכניסה לבית החולים תל השומר.
מפרטים ראשונים הנמצאים בבדיקה, עולה כי מאבטחים ירו בחשוד שניסה לדקור עוברי אורח. במקום שני פצועים. התוקף נוטרל. מאוחר יותר נקבע מותו.
מהמשטרה נמסר: "החשוד רץ אל עבר המאבטח ודקר אותו. המאבטח ירה בחשוד. שני המעורבים פונו לקבלת טיפול רפואי ומצבם מוגדר קשה (ע"פ גורמי רפואה). מסתמן כי הרקע הינו פלילי.
מדוברות מד"א נמסר: "בשעה 13:29 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירקון על אדם שהותקף סמוך לשער הכניסה הראשי של בי"ח תל השומר. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים במקום טיפול רפואי ומפנים לבי"ח שיבא בתל השומר גבר בשנות ה 20 במצב קל עם פצע דקירה. התוקף נוטרל."
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
פראמדיק מד"א עדי בן אהרון סיפר: "סמוך לשער הכניסה של הרכבים ראינו את 2 הפצועים, גבר כבן 30 שסבל מפצע דקירה התהלך במקום ובסמוך שכב פצוע מחוסר הכרה, הכנסנו את פצוע הדקירה לאמבולנס שפינה אותו לחדר המיון וביצענו בשטח פעולות החייאה מתקדמות בפצוע שהיה מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה והוא פונה גם כן לבית החולים כשמצבו קריטי."
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
אלי
איך הוא בכלל נכנס עם סכין לבית החולים משהו עשה פדיחה רצינית ובנס זה לא נגמר ברצח חפים מפשע.
01:32 14.05.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יהודי בריא
הדוקר הוא ערבי (נכון שזה מפתיע?)
17:46 13.05.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר