חדשות

תיעוד: לוחמי צה"ל במצוד אחר המחבל

תיעוד: לוחמי צה"ל במצוד אחר המחבל
מחבל

משעות הבוקר פועלים לוחמי צה"ל במבצע מעצרים בכפר יעבד שבמרחב החטיבה המרחבית מנשה בו נרצח לוחם צה"ל עמית בן יגאל לאחר שאבן כבדה הושלכה על ראשו מגובה.

עד כה נעצרו מעל לעשרה חשודים מהבניין ממנו הושלכה האבן. החשודים הועברו לחקירת כוחות הביטחון. הלוחמים ממשיכים לסרוק במרחב ולפעול ללכידת המחבל.

בנוסף, בחדשות 13 דווח כי חלה התקדמות בחקירת שב"כ וצה"ל במצוד אחר המחבל שהשליך את האבן שגרמה למותו של לוחם צה"ל סמ"ר עמית בן יגאל. צהל ושב"כ נערכים לכניסה מחודשת לכפר לצורך ביצוע מעצרים.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

2
2
דני
12.05.20

80 אלף ערבים הליכוד ונתניהו הכניסו למדינה 80 אלף ערבים רוצחים המדינה מבוכנת לכל אדם מדינה מפחידה יותר מי קורונה וירוס

1
המשטרה לא הצליחה
13.05.20

המשטרה לא הצליחה להתמודד עם כמויות האנשים המשטרה לא הצליחה להתמודד עם כמויות האנשים שהגיעו למירון. עם עשרות אלפי אנשים שהגיעו למירון ל"ג בעומר תש"פ לא התמודדו. כנראה שהחרדים יותר חכמים מהמשטרה. והחרדים הצליחו והמשטרה שוב נכשלו. דידן נצח!!!!!