מבזקים
סרוגים

יעקב אילון הודיע: נפרדתי לשלום מערוץ רשת 13

אחרי שנה וחצי, מגיש מהדורת חמש בערב, יעקב אילון, עוזב את רשת 13. "אחל לעובדים בחברת החדשות שיחזיקו מעמד". מרשת נמסר: "מאחלים לו הצלחה רבה ומקווים לעבוד איתו שוב בהמשך הדרך"

י"ח אייר התש"פ
יעקב אילון הודיע: נפרדתי לשלום מערוץ רשת 13
יעקב אילון הודיע: נפרדתי לשלום מערוץ רשת 13 צילום: (צילום: משה שי/פלאש90)

אחרי שנה וחצי, המגיש יעקב אילון עוזב את רשת 13.

אילון (59) שהגיש את מהדורת חמש בערב של הערוץ, הוצא לחל"ת בעקבות משבר הקורונה, וכעת כחודש לאחר מכן, מודיע כי הפרידה היא סופית.

יעקב אילון חוזר להגיש חדשות
יעקב אילון חוזר להגיש חדשותצילום: יעקב אילון חוזר להגיש חדשות

״מודיע בזאת שנפרדתי לשלום מרשת ערוץ 13. מאחל לעובדים בחברת החדשות שיחזיקו מעמד. כבר עובד על כמה פרויקטים מעניינים. אחד מהם הוא ״הראש הדיגיטלי״ עם פרופ׳ ישע סיון", צייץ אילון בטוויטר.

מחדשות רשת נמסר: ״יעקב אילון הוא איש מקצוע מהשורה הראשונה ויש לו זכויות רבות בחדשות 13. אנו מאחלים לו הצלחה רבה ומקווים לעבוד איתו שוב בהמשך הדרך״.

יעקב אילון הגיש את מהדורת החדשות בערוץ 2 בראשית דרכו, בהמשך עבר לערוץ 10, הגיש את מהדורת החדשות של ערוץ i24news באנגלית. עוד ברזומה שלו הגשת מהדורת מבט בערוץ ה-1, ממנה פרש כדי לעמוד בראש דסק החדשות ומגיש המהדורה של אתר וואלה!, וכאמור בשנה האחרונה הגיש את מהדורת אחר הצהריים של רשת 13 שהתמזג עם ערוץ 10.

טלויזיה יעקב אילון רשת 13