לאחר שלושה שבועות שהיה מורדם ומונשם כתוצאה מהדבקות בנגיף הקורונה, נשיא איחוד הצלה אלי ביר התעורר. על פי הודעת איחוד הצלה, הוא מתאושש ומתקשר עם רופאיו אך עדיין חלש מאוד ומושפע מההרדמה הממושכת.

לפי דברי הרופאים במהלך היום הם יבצעו שיחה ראשונה בין אלי למשפחתו הדואגת אך המאושרת מהבשורה. אשתו גיטי והילדים שוב מבקשים להודות לכולם על התפילות, הדאגה, האכפתיות והמסירות.

רבים ממוקיריו של ביר בישראל בהם אלפי מתנדבי 'איחוד הצלה' נושאים בימים אלו תפילה לרפואתו השלמה.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

באדיבות: עמותת 'נותנים'

בעיר מודיעין עילית התקיימה תפילה ייחודית לרפואתו. ילדי החינוך המיוחד עם מוגבלויות ערכו בסיוע מתנדבים תפילה לרפואתו השלמה של אליעזר יהודה בן חיה בתוך שאר חולי עמו ישראל, כאות הכרת הטוב לנשיא ומייסד איחוד הצלה אלי ביר שעוזר רבות לחינוך המיוחד.

תיעוד מהתפילה המרגשת הועבר לרעייתו של ביר, שהתרגשה ואמרה שהיא בטוחה כי תפילה של ילדים טהורים תבקע את שערי השמים ותביא מזור לבעלה.