חדשות בעולם

ישראל המדינה הבטוחה מהתפשטות הקורונה

ישראל דורגה בניתוח של אתר ״Deep Knowledge Group” כמדינה הבטוחה ביותר מפני התפשטות נגיף הקורונה, כשאחריה סינגפור וסלובקיה. המדינה הכי פחות בטוחה מהתפשטות הקורונה היא הודו

((צילום: חיים גולדברג/ סרוגים))

הישג לישראל: המדינה דורגה במקום הראשון במדד המדינות הבטוחות ביותר מפני התפשטות נגיף הקורונה, על פי הניתוח של אתר ״Deep Knowledge Group”. על פי הנתונים, ישראל קיבלה 619 נקודות בדירוג.

במקום השני דורגה סינגפור עם 600 נקודות, ובמקום השלישי נמצאת סלובקיה עם 580 נקודות. אחריה נמצאות ניו זילנד, הונג קונג טיוואן, הונגריה, אוסטריה, גרמניה וגרינלנד. המדינות הכי פחות בטוחות מפני התפשטות הקורונה הן הודו, בולגריה, צפון מקדונה, מונאקו ולבנון.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

6
מיותר
31.03.20

חכו שבוע שיתחלו לערום גופות בבני ברק ההפקרות בבני ברק, יחד עם רבנים הזויים, ומדניות רופסת ופחדנית של הממשלה בטיפול בחרדים תביא אותנו במהירה לתחתית הרשימה.

הצטרפו אלינו