הדיין בבית הדין הגדול, הרב אליעזר איגרא ורעייתו רוחמה, אובחנו בימים האחרונים כחולי קורונה. מהמשפחה נמסר כי הם מרגישים טוב ושוהים בבידוד על פי הנחיית משרד הבריאות.
הרב איגרא עצמו מסר: "תודה על התפילות, ברוך ה' מרגישים טוב ואין צורך להילחץ". הרב איגרא גם ביקש להמיך להתפלל על עם ישראל ו"הקפידו על הוראות משרד הבריאות".

מוקדם יותר פורסם בסרוגים כי שרת התפוצות, חברת הכנסת ציפי חוטובלי מהליכוד, התבקשה על ידי משרד הבריאות להיכנס לבידוד ביתי בעקבות חשיפתה לחולה קורונה מאומת.
מדובר בסמנכ"ל משרד התפוצות שאותר בשבוע שעבר כמי שנדבק בנגיף הקורונה. בעקבות פגישה שערכה איתו התבקשה חוטובלי להיכנס לבידוד עד לראשון באפריל אז יעברו 14 ימים מרגע הפגישה. מלבד חוטובלי, גם כלל חברי לשכתה וכל מי שנכח בפגישה ייכנסו לבידוד.
סמנכ"ל משרד התפוצות הוא תושב היישוב אפרת המתגורר בשכונת התמר בה אובחנו 13 בני אדם כחולים בקורונה בעקבות מסיבת פורים בה השתתפו ונכח בה חולה קורונה.

חוטובלי מצטרפת לשבעה פוליטיקאים ששוהים בבידוד: השר אריה דרעי, השר בצלאל סמוטריץ', סגן שר האוצר איציק כהן, חבר הכנסת רם בן ברק, חבר הכנסת אלון שוסטר ומשה אבוטבול.





תגובות
הרב איגרא יש דין ויש דיין.החנפן העלוב הזה מלקק את ה... של דודי לאו.הוא עוזר לו לעוות דין ונקווה ששניהם יגיעו לבית הסוהר כמו שהם צריכים.
סרוגים, אין לכם סינון תגובות???? בושה וחרפה. רפואה שלמה לרב איגרא שליטא ולאישתו תחי. ושיקיים בנו ה יתברך את חכמי ישראל
אין לכם סינון?? רפואה שלמה ומהירה לרב איגרא ולרעיתו!...
חוצפן בושה ה למעלה רואה הכל בושה
איגרא הרב איגרא מוכר לי כדיין אנושי ורודף צדק .השם ישלח לו ולאשתו מרפא במהירה .
שפעת קלה זו קורונה ינוח קצת בבית ...אפילו לא צריך להתפלל לחבר הדמיוני שלו
רפואה שלמה רפואה שלמה
של נעליך מעל רגליך מעניין ששמאלניות ואנטי דתיות הולך ביחד עם זלזול בהוראות הבריאות. מדובר במחלה - מחלה - מחלה ושיהיה רפואה שלמה לרב איגרא שליט"א ולאישתו תחי' ושהשם ירחם על כולנו ושילח לכולנו רק בריאות ושישלח למגיב חכמה בינה ודעת להבין את קלונו ולחזור בתשובה שלמה בקרוב אמן כן יהי רצון
לא נורא כן ירבו וכל הרבנים ההזויים יעלמו לנצח.