מתכון לסופלה עם מלא שוקולד

"סופלה", הקינוח המוכר עם השוקולד הנימוח מקבל הוראות קלות ופשוטות בלי הקצפה ובלי מצרכים מיוחדים, הכל בקערה אחת ולתנור – בפשטות ובטעימות.

מצרכים:

200 גרם שוקולד מריר

3/4 כוס שמן

1 כוס סוכר

2 כפות קקאו

3/4 כוס קמח

4 ביצים

אופן הכנה:

  1. להמיס את השוקולד עם השמן במיקרוגל במשך 40 שניות, לאחר בחישה בה השוקולד נמס לגמרי, להוסיף את כל שאר החומרים ולערבב עד לתערובת חלקה.
  2. לשמן את המנג'טים ולפזר סוכר בתחתית.
  3. להוסיף קוביית שוקולד שלמה לכל אחת מהכוסיות.
  4. לאפות 13 דקות.