במסגרת הצהרתו לטיפול בנגיף הקורונה, קרא הערב (שבת) ראש הממשלה להקים ממשלת חירום שתפעל נגד התפשטות הנגיף, כאשר הוא עומד בראשה. בכחול לבן טרם הגיבו.
אחרי הפנייה ליו"ר כחול לבן בני גנץ ביום חמישי האחרון, נתניהו הרחיב את פנייתו גם אל שאר ראשי סיעות השמאל עמיר פרץ ואביגדור ליברמן. "זה יכול להיות יותר רע, אפילו הרבה יותר רע לפני שזה יהיה הרבה יותר טוב", הוא התריע. "כדי שזה יקרה, אנחנו צריכים משאבים. הצלחנו להישאר במסגרת התקציב אבל זה לא צפוי להישאר כך, אנחנו נצטרך להשקיע כסף גדול שיחייב תקציב מיוחד לקורונה. צעדים אלו כמו גם נוספים יכולים להתקדם בממשלת מעבר, אבל לא כדאי".
הוא פנה לכל ראשי המפלגות מגוש השמאל, מבלי לציין את הרשימה הערבית המשותפת: "אני פונה לגנץ, ליברמן ופרץ בואו ותצטרפו לדבר הזה. נחלק את הסמכות. אני מבקש את שיתוף הפעולה שלכם, לדבר עוד הערב לפתור ולעשות את זה. תגלו אחריות, להשיל את כל הציניות והספקנות וללכת יחד".
וסיכם את דבריו בקריאה: "אנחנו חייבים ממשלת חירום, לייצב את ישראל. אי אפשר לקיים כעת עוד בחירות וזה גם לא רצוי".
בתוך כך, סבב ההמלצות מחר בבית הנשיא יתקיים כמתוכנן, אך שם נערכים לשינוי שעות בהגעת המפלגות, שלא תיווצר התקהלות. כל סיעה שולחת 3 נציגים, מלבד יהדות התורה והרשימה המשותפת שביקשו 4. בכל מקרה, בחדר לא ייחנכו יותר מ-10 אנשים.

מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
עופר
כול חבורת השמאל מתגלים מיום ליום כחבורת יהירים מתנשאים...מנותקים...ממשיכים לעשות פוליטיקה קטנה בזמן משבר.... וליברמן ממשיך במעשיו לתרום לכאוס שמשום מה משרת אותו......בזיון.
22:56 14.03.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מורה
רשעים אפילו על פתחה של גיהנום אינם חוזרים בתשובה. כך לימדוני.
22:43 14.03.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הגאולה בפתח.
הגאולה בפתח. הסיבה שיש קורונה להכין את העולם לביאת המשיח. ביטול הטיסות בעןלם כדי לאפשר הטסת כל בתי כנסת ובתי מדרש שבעולם לארץ ישראל. פינוי המלונות לשכן את כל היהודים...
הגאולה בפתח. הסיבה שיש קורונה להכין את העולם לביאת המשיח. ביטול הטיסות בעןלם כדי לאפשר הטסת כל בתי כנסת ובתי מדרש שבעולם לארץ ישראל. פינוי המלונות לשכן את כל היהודים שיקומו בתחיית המתים. הסערה והשטפונות כמין טהרת מים כהכנה לגאולה! ר' יעקב מאיר שכטר שליט''א אמר בפורים קורונה זה מחלה אבל בשם של המחלה יש את התרופה זה לשון של ''קראו נא'' הקדוש ברוך הוא אומר נא תקראו לי. ר' שמעון שפירא שליט''א אמר: קורונה = ק' זה מאה ברכות יהיה ''רינה'' כמו שרואים בזמן דוד המלך שהיה מגיפה התקינו שיגידו מאה ברכות כל יום, כך חייבים להקפיד היום על 100 ברכות כל יום.
המשך 22:35 14.03.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר